Pionieri i mRNA, Malone: ​​Paniku i koronës të kujton “psikozën masive”

Robert Malone konsiderohet si pionieri i teknologjisë mRNA. Pasi ai paralajmëroi për efektet anësore të vaksinimit, ai ra gjithnjë e më shumë në favor. Kur ai tani e përshkroi sjelljen e pandemisë në mbarë botën si “psikozë masive”, pasoi çekiçi i censurës.

Nga i brendshëm në lebroz në më pak se dy vjet – një fat i tillë pati eksperti që udhëhoqi qindra studime klinike. Në një intervistë tre-orëshe, ai foli për tema të shumta që nuk përshtaten me gjërat kryesore – të tilla si manipulimet e supozuara në studimin e miratimit të Pfizer. Ai gjithashtu përshkroi se si u bllokuan kërkimet mbi ilaçet efektive si ivermectin ose hydroxychloroquine. Megjithatë, më e rëndësishmja ishte dëshmia e tij në lidhje me truket e përdorura nga ata në pushtet për t’i bërë njerëzit të përshtateshin me narrativën e Corona. Ai iu referua deklaratave të psikologut klinik Mattias Desmet, i cili e krahasoi përshkallëzimin historik të viteve 1920 dhe 1930 me sistemet totalitare me hipnozë masive.

Mos lexoni Fakenews
Në një shoqëri të ndarë dhe të frikësuar, njerëzit do të ishin të hapur ndaj zgjidhjeve të paraqitura nga liderët e vetëshpallur si të vetmet të vlefshme dhe, nëse është e nevojshme, do t’i ndiqnin në ferr Nëse ka ndonjë gjë në të dhëna, kushdo që dyshon në tregimin e tyre do të sulmohet. Megjithatë, tejkalimi i ndarjes dhe rindërtimi i lidhjeve shoqërore mbi bazën e një pikënisjeje të përbashkët mund ta shërojë këtë. Videoja u bë virale përpara se YouTube ta fshinte.

Censura dhe marketimi
Por prej kohësh ishte pasqyruar në platforma të tjera, qytetarët e kërkonin. Kështu që Google ndërhyri. Të nesërmen, manipulimi i rezultateve të kërkimit mund të vëzhgohej në kohë reale. Kushdo që hynte në “psikozë të formimit masiv” shtyhej nga motori i kërkimit me “rezultatet që ndryshojnë shpejt” dhe mungesën e “burimeve të besueshme”. Së shpejti, videoja, e cila ishte shikuar miliona herë, nuk u rendit në krye, por artikuj nga mediat e sistemit që e cilësonin Malone si një “antivakser” dhe analizën si “fjalë fyese ekstremiste të krahut të djathtë”. Motorë të tjerë kërkimi si DuckDuckGo, nga ana tjetër, vazhduan të shfaqin rezultatet të pandryshuara. Nga rruga: Malone ishte ndaluar më parë nga Twitter kur ai iu drejtua strategjisë së kontrollit të mediave të Forumit Ekonomik Botëror rreth arkitektit “Great Reset” Klaus Schwab. Një mashtrues që mendon keq.

/patriotikmedia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hakerat Publikojnë Dokumentat Kofidenciale të Vaksinimit, Rrëzojnë Serverat e Pfizer, Moderna dhe Co…
Next post Pandemia: Ndërsa Fauci fitonte 1.7 Milionë Dollarë,ju mbyllnit Bizneset tuaja Familjare duke Besuar Gënjeshtrat e tij …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura