Rënia e plotë morale: Shkolla fillore pret “Satan Club” për Fëmijët me Tempullin Satanik …

Satanistët synojnë fëmijët deri në moshën gjashtë vjeçare.

Prindërit në Ilinois u tronditën kur zbuluan se shkolla e fëmijëve të tyre miratoi një ngjarje për fëmijët e organizuar nga Tempulli Satanik.

Veprimtaria, e titulluar ‘Satan Club’ e mbajtur në shkollën fillore Jane Addams në Moline u zotua t’i prezantojë fëmijët me “një botëkuptim shkencor, racionalist dhe jo paragjykues”.

Klubi i Satanit është i destinuar për fëmijët nga klasa 1-5, që do të thotë se satanistët e supozuar po synojnë fëmijët deri në moshën gjashtë vjeç.

Një fletushkë që promovonte ngjarjen, e postuar në Facebook nga një prind, vuri në dukje se të gjithë të përfshirët ishin “verifikuar” nga Tempulli Satanik dhe kishin kaluar kontrolle të historisë kriminale.

Epo, atëherë kjo është ngushëlluese.

Ai gjithashtu vë në dukje se “Tempulli Satanik është një fe joteiste që e sheh Satanin si një figurë mitike që përfaqëson lirinë individuale” dhe se klubi “nuk përpiqet t’i konvertojë fëmijët në ndonjë ideologji fetare”.

“Hej Fëmijë, le të argëtohemi në After School Satan Club!” fluturuesi thotë:

Shkolla e Illinois dha më shumë informacion, duke pretenduar se ajo thjesht po i jepte me qira një hapësirë ​​organizatës:

Shumë shprehën zemërim dhe mosbesim që shkolla do ta lejonte organizatën në:

“Pjesa vërtet e frikshme për këtë është pjesa e komenteve. Është e pabesueshme se sa njerëz në të vërtetë janë dakord me këtë! Njerëz, jemi në fund të ditëve. Gjeni Jezu Krishtin para se të jetë tepër vonë!”

Burimi: Summit.news

/ PatriotikMedia /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Donald Trump Arizona: Joe Biden ishte një Fatkeqësi, Poshtëroi Vendin në Botë …
Next post Sot ishte Ditë për Xherime!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura