VIDEO/Donald Trump Arizona: Joe Biden ishte një Fatkeqësi, Poshtëroi Vendin në Botë …

Ish-Presidenti Donald Trump mbajti tubimin e tij të parë të stilit të fushatës të vitit 2022 në Arizona, duke sulmuar politikat ekonomike ‘shkatërruese’ të presidentit Joe Biden, urdhrat e tij për vaksinat dhe persekutimin e supozuar të mbështetësve të Trump.

Megjithëse ende nuk e ka shpallur zyrtarisht një tjetër kandidim për Shtëpinë e Bardhë në vitin 2024, Trump ka mbajtur disa tubime që nga largimi nga detyra vitin e kaluar. Në çdo rast, ai ka ritheksuar pretendimet e tij se fitorja elektorale e Biden në 2020 ishte e rreme.

“Kjo është shfaqja e Donald Trump në Arizona: ish-presidenti del në skenë në Floence përpara mijëra mbështetësve të tij dhe i “magjeps” ata për një orë e gjysmë, duke u fokusuar gjithashtu në sulmin në Capitol Hill në 6 janar “Kryengritja e vërtetë ishte 3 Nëntori”, dita e Zgjedhjeve 2020: “Pse nuk e hetojnë demokratët?”, pyet manjati, duke i cilësuar protestuesit tani nën hetim si “të persekutuar”.

“Ata po jetojnë në ferr: ata duhet të jenë në gjendje të shohin avokatët e tyre. Dhe nëse mendojmë se janë të pafajshëm, atëherë duhet t’i ndihmojmë ata të mbrohen, “shpjegon ai para audiencës duke kritikuar armikun Liz Cheney, republikanin që është ulur në komisionin hetimor të 6 janarit, dhe duke spekuluar se FBI qëndronte pas revoltës.

Fjalët më të ashpra,ai ia drejton Joe Biden dhe demokratëve, gjithnjë e më shumë i shtyrë nga një “frymë e keqe e fashizmit të majtë.” “Ne e dinim që Joe Biden nuk do të ishte i mirë, por pak kush e imagjinonte se do të ishte një fatkeqësi e tillë. Ai e poshtëroi vendin në skenën ndërkombëtare “, gjëmon Trump mes duartrokitjeve të audiencës duke iu referuar presidentit rus dhe “fatkeqësisë” së Afganistanit për të cilën “nuk ka rënë kokë””.

Putin luan me Shtetet e Bashkuara”, vëren manjati.

Dhe ai e bën këtë ndërsa demokratët po “shkatërrojnë vendin”: me detyrimet e tyre për vaksinën po zhveshin amerikanët nga”dinjiteti dhe liritë”, si dhe po përpiqen ta kthejnë Amerikën në një vend komunist.

“Tani mjaft, ata duhet të ikin t’i lënë vetëm fëmijët tanë. Tani thjesht merrni mësime shkencore nga një parti që na thotë se burrat janë gra, se gratë janë burra dhe se foshnjat mund të vriten pas lindjes”, shton Trump.

“Pas gjithë asaj që ka bërë Biden, ne mund të bëjmë vetëm një gjë, e cila është ta bëjmë Amerikën përsëri të madhe. Dhe në përfundim Trump deklaron,ne do t’i ndalojmë burrat të marrin pjesë në sportet e grave. Mjaft më .

/ PatriotikMedia /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Komploti i Elitës Teknokrate: Qeveritë Botërore Planifikojnë të Mikroçipojnë Botën …
Next post Rënia e plotë morale: Shkolla fillore pret “Satan Club” për Fëmijët me Tempullin Satanik …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura