Ata po Vijnë për Fëmijët tuaj: MSM bën Thirrje për “Heqjen e Prindërimit” – Duke i detyruar Prindërit t’i Dorëzojnë Fëmijët në Shtet …

Gannett Co., Inc. i tregtuar publikisht (NYSE: GCI) është botuesi më i madh i gazetave në Shtetet e Bashkuara që arrin mbi 173 milionë njerëz në muaj me qindra degë filiale. Këto media u japin lexuesve një ndjenjë diversiteti, por në realitet, ato janë të gjitha pjesë e të njëjtit konglomerat mediatik miliardë dollarësh.

Rrjeti USA Today kontrollon më shumë se 260 marka të përditshme të gazetave lokale, kompanitë e shërbimeve të marketingut dixhital ReachLocal, WordStream dhe ThriveHive dhe kompaninë mediatike në Mbretërinë e Bashkuar Newsquest.

Ky konglomerat masiv mediatik nuk e ka problem të përdorë veçoritë e tij të shumta të lajmeve për të krijuar narrativa për të zhvendosur opinionin publik. Në fakt, marsin e kaluar, TFTP e kapi gazetën në një taktikë propagandistike të paskrupullt – duke nxitur përmbajtje identike të shkruara për shtete të ndryshme për të ngjallur frikë mbi armët. Në atë kohë, nëse kërkonit në Google “rritje masive të shtënave”, ju ktheheshin rezultate me të njëjtat tituj, por për shtete të ndryshme.

Titulli ishte si vijon: “Të shtënat masive rriten në Karolinën e Jugut, ndërsa vendi përballet me rekord të lartë.” Ndërsa vazhdonit të lëvizni poshtë rezultatet, do të shihnit saktësisht të njëjtin titull për shtetet e tjera si Florida, Karolina e Veriut, Nju Jorku, Wisconsin, Pensilvania, Tenesi, Kolorado, Luiziana, Arkansas, Illinois, Michigan dhe të tjera.Në shtetet që nuk panë rritje të të shtënave masive, u përdor një titull tjetër, por me të njëjtën pikë. Për shembull, “Të shtënat masive bien në Gjeorgji, por kombi përballet me rekord të lartë.” Ky titull u aplikua për shtetet si George, Indiana, California, New Jersey, Oklahoma, Alabama dhe të tjera.

Duke pasur parasysh prirjen e tyre për të indoktrinuar bazën e tyre të lexuesve prej miliona, USA Today ka qenë në pikëpyetje këtu në TFTP. Së fundmi, si vetëm javën e kaluar, USA Today nisi një shtysë për të normalizuar pedofilinë. Media shkoi në Twitter me një temë të gjerë duke pretenduar se:

“Në dekadat e fundit, shkenca mbi pedofilinë është përmirësuar. Një nga gjetjet më domethënëse është se pedofilia ka të ngjarë të përcaktohet në barkun e nënës, megjithëse faktorët mjedisorë mund të ndikojnë nëse dikush vepron me dëshirën për të abuzuar.

Pasi hoqën këtë temë, ata morën një reagim të merituar dhe fshinë furishëm postimet në Twitter, duke pretenduar se tema nuk kishte informacion. Megjithatë, artikulli i përmendur në tweet-et mbetet i hapur, i cili përpiqet të mbledhë simpati për pedofilët, duke pretenduar se “Pedofilët mund të mos kenë kontroll mbi faktin që ata tërhiqen nga fëmijët”.

Megjithëse është e rëndësishme të studiohet se çfarë e bën një person të tërhequr nga fëmijët, ideja për ta normalizuar atë si një preferencë seksuale ose “prirje natyrore” që ndodh në barkun e nënës, është e gabuar në rastin më të mirë dhe krejtësisht e poshtër në rastin më të keq. Megjithatë, duke pasur parasysh pjesën e tyre më të fundit, mund të jetë kjo e fundit.

Pas publikimit të një artikulli që në dukje normalizonte tërheqjen seksuale ndaj fëmijëve, rrjeti USA Today u vu sërish pas fëmijëve – këtë herë duke u kërkuar lexuesve t’ia dorëzonin shtetit – për barazi, natyrisht.

Në një kolonë për VC Star, një nga postimet e USA Today’s në Kaliforni, me titull, “Kalifornia duhet të shfuqizojë të qenit prindër, në emër të barazisë”, gazeta deklaron pa falje se “Nëse Kalifornia do të arrijë ndonjëherë barazinë e vërtetë, shteti duhet të kërkojë prindërit të japin fëmijët e tyre.”

Në artikull, autori përpiqet t’i pikturojë prindërit si problemin e shoqërisë, duke pretenduar se ata ua kalojnë privilegjin fëmijëve të tyre që nxit një shoqëri të pabarabartë. Ndërsa është sigurisht e vërtetë që prindërit e pasur shpesh herë kanë fëmijë të pasur, fëmijë të tjerë të panumërt tërhiqen rregullisht nga paradigmat e tyre fatkeqe socio-ekonomike.

Për më tepër, nëse shikojmë indeksin e varfërisë globale, ka më pak njerëz që jetojnë në uri se kurrë më parë, dhe – jashtë pandemisë – ky numër përmirësohet çdo vit.

Por sipas gazetës, kjo nuk mjafton dhe nëse vërtet do të arrijmë barazi të përsosur komuniste, duhet ta bëjmë “të paligjshme rritjen e fëmijëve tuaj”.

Meqenëse do të duhet kohë që legjislacioni si ky të realizohet, autori sugjeron të mos prisni ligjin dhe të veproni tani duke marrë fëmijët e varfër nga prindërit e tyre dhe duke ua dhënë prindërve të pasur ose “pronarët e shtëpive mund t’i ndërrojnë fëmijët me fqinjët e tyre të pastrehë. ”

Abracadabra, tani të gjithë janë “të barabartë”.

Në mënyrë unike, artikulli e humb plotësisht pikën se kjo në asnjë mënyrë nuk do të nxiste ndonjë rezultat të barabartë. Në vend të kësaj, ajo thjesht do t’i shpërblente fëmijët e varfër me shtëpitë e të pasurve dhe do t’i penalizonte fëmijët e pasur, duke i detyruar ata të mbeten të pastrehë. Por logjika dhe arsyeja nuk pritej në një qesharake të tillë.

Autori pranon natyrën distopike të një propozimi të tillë, por thotë se do të ishte një mjet i domosdoshëm për një ëndërr kolektive utopike në të cilën mendja e fëmijëve pa prindër mund të përdoret për të arritur madhështinë.

Ndoshta një shtrëngim i tillë tingëllon distopian. Por imagjinoni vetëm solidaritetin që do të krijonte jetimësia universale. A nuk do ta kishin më të lehtë fëmijët, të rritur në një sistem, të bashkëpunonin për problemet globale?

Nëse e kritikoni këtë metodologji, ju jeni pjesë e problemit, sipas autorit dhe jeni të verbër, “sepse ata thjesht nuk mund të shohin se si ndjekja jonë e pamëshirshme e barazisë mund të lindë një botë të re të guximshme”.

Ndërsa ky artikull i Joe Mathews është etiketuar nën opinion, ëndrra e lagësht e këtij totalitari ende duhej të kalonte përmes një redaktori në USA Today dhe u miratua për t’u botuar.

Asgjë nuk thekson qëndrimin e një gazete ndaj të ardhmes së botës, ashtu si botimi i artikujve që bëjnë thirrje për largimin e fëmijëve nga prindërit e tyre dhe për të kërkuar simpati për pedofilët.

Ideja që mediave kryesore, në përgjithësi, i ka mbetur ndonjë besueshmëri në këtë pikë, është krejtësisht magjepsëse – veçanërisht pasi ato e kanë shtyrë këtë tregim për gati një dekadë.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar Punëson Agjenci Reklamash për të Bindur Publikun se nuk Kanë Nevojë për Privatësi …
Next post Koha e Pestë është Sharmi? Prova Izraelite tregon se Vaksina e 4-të e Covid nuk e ndalon Omicron …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura