Pandemia: Ndërsa Fauci fitonte 1.7 Milionë Dollarë,ju mbyllnit Bizneset tuaja Familjare duke Besuar Gënjeshtrat e tij …

Ndërsa amerikanët u detyruan që të qëndronin në shtëpi nga politikanët tiranë dhe burokratët e shëndetësisë që u përpoqën që t’ia dilnin mbanë gjatë pandemisë, familja e Dr. Anthony Fauci arriti të grumbullonte 1,776,479 dollarë nga kjo fatkeqësi.

Sipas zbulimeve financiare të kryera për Faucin dhe të marra nga Open The Books, qeveria federale e pagoi Faucin dhe gruan e tij Christine Grady, e cila gjithashtu punonte në Institutin Kombëtar të Shëndetit, 868,812 dollarë të ardhura dhe përfitime të kombinuara në vitin 2020. Përveç pagave të tyre federale, Fauci dhe familja e tij gjithashtu morën honorare dhe paga që arrinin të paktën 113,298 dollarë, ndërsa llogaritë e tyre të investimeve u rritën me 794,369 dollarë.

Këto rritje financiare e shtynë vlerën neto të familjes Fauci përtej 10.4 milionë dollarëve. Zbulimet financiare janë lëshuara më parë që nga 2019 ku tregoni tashmë se qeveria federale e kishte paguar Faucin me 417,608 dollarë duke e bërë atë punonjësin federal më të paguar të atij viti.

Në një seancë dëgjimore në Komisionit Shëndetësor të Senatit javën e kaluar, senatori Roger Marshall e pyeti nëse drejtori i Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive do të ishte “i gatshëm që t’i paraqesë Kongresit dhe publikut një zbulim financiar që përfshin investimet tuaja në të kaluarën dhe aktualen?”

“Nuk i gjej dot. Zyra jonë nuk mund t’i gjejë. Ku do të ishin nëse janë të njohur publikisht?” Marshall e pyeti.

Në përgjigjen e një, burokrati të shëndetësisë pretendoi se “zbulimi im financiar është i njohur publikisht” dhe deklaroi se republikani i Kansasit ishte “aq i keqinformuar dhe kjo është e jashtëzakonshme” dhe e quajti atë të “marrë”.

Të nesërmen, Marshall i shkruajti një letër për Fauci dhe NIH duke i kërkuar që ata të dorëzonin të ardhurat financiare,bile Marshalli krijoi dhe Aktin e Përgjegjshmërisë Financiare për Individët e Kompensuar në mënyrë Unike të (FAUCIT), i cili do të kërkonte publikimin e të dhënave financiare të zyrtarëve qeveritarë.

Ndërsa NIH më në fund u dorëzua dhe i ofroi Marshallit informacione të pa redaktuar, agjencia nuk e publikoi pagën e qeverisë së Faucit për vitin 2021 dhe të 2022-shit. Raporti i Forbes sugjeron, se megjithatë kur Fauci të dalë në pension, “ai do të ketë një pension të majmë me vlerën 350,000 dollarë në vit. ”

/PatriotikMedia – TheFederalist/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Pionieri i mRNA, Malone: ​​Paniku i koronës të kujton “psikozën masive”
Next post Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar Punëson Agjenci Reklamash për të Bindur Publikun se nuk Kanë Nevojë për Privatësi …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura