Ja sa përfitoi Mashtruesi Fauci nga Plandemia dhe sa është Vlera Monetare …

Më në fund, pasi një pjesë e vogël e organizatave u përpoqën që të padisnin Dr. Anthony Fauci në mënyrë që t’i lironin nga financat e “mjekut të mirë” së bashku me ato të gruas së tij, e cila është bioetika kryesore e NIH ku janë zbuluar në detaje. Dhe ato u zbuluan nga i njëjti Senator që Fauci e quajti atë të “marrë” javën e kaluar gjatë një momenti të nxehtë debati.

Ne e dinim tashmë se Dr. Fauci është punonjësi më i paguar i qeverisë federale, duke fituar një pagë vjetore prej më shumë se 400 mijë dollarë. Gruaja e tij, Christine Grady, fiton 176 mijë dollarë si Shefe e Departamentit të Bioetikës në NIH.

Të dhënat, të publikuara nga republikani Roger Marshall që është vetë një mjek dhe gjithashtu senator i ri amerikan nga Kansas, treguan se Faucis kanë një vlerë neto të kombinuar prej më shumë se 10 milion dollarë.

Siç shpjegon dhe Daily Mail, Fauci, 80 vjeç, ka udhëhequr Institutin Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive që nga viti 1984 dhe, nëse ai vazhdon deri në fund të mandatit të Biden në 2024, do të ketë fituar afërsisht 2.5 milion dollarë si këshilltari kryesor mjekësor i presidentit. Kur të dalë në pension, pensioni i Faucit do të jetë më i madhi në historinë e SHBA-së, duke kaluar 350,000 dollarë në vit.

Dr. Fauci e gënjeu përsëri Kongresin duke këmbëngulur se financat e tij ishin publike, ndërkohë që nuk ishin shumë (përpara se të zbuloheshin nga Senatori nga Kansas).

Ndërsa doktori ka këmbëngulur se ai nuk ka përfituar nga plandemia, dokumentet e tij treguan se ai dhe gruaja e tij u paguan 14,000 dollarë për të marrë pjesë “virtualisht” në një seri gala të lidhura drejtpërdrejt me pozicionin e tij si car de facto COVID i vendit.

Ndoshta zbulimi më argëtues nga financat e Dr. Fauci është zbulimi se çifti zotëron një restorant në Tony San Francisko dhe kjo quhet Jackson Fillmore Trattoria. Fatkeqësisht për ta, restoranti nuk fitoi para vitin e kaluar.

Sen. Marshall u përplas me mjekun 80-vjeçar të martën kur Marshall donte të shihte informacionin financiar të Fauci. Fauci u përgjigj se dokumentet ishin publike, dhe dukej se u zemërua edhe kur u pyet.

“Po apo jo, a do të ishit të gatshëm t’i paraqisni Kongresit dhe publikut një zbulim financiar që përfshin investimet tuaja të kaluara dhe aktuale?” Marshall pyeti. “Zyra jonë nuk mund t’i gjejë ata.”

Fauci u përgjigj: “Unë nuk e kuptoj pse po ma bëni këtë pyetje … zbulimi im financiar është i njohur publikisht dhe ka qenë i tillë për 37 vitet e fundit apo më shumë.”

Sipas Qendrës për Integritetin Publik, pasqyrat financiare të Fauci ishin me të vërtetë të disponueshme publikisht, megjithatë, marrja e tyre ishte një procedurë e gjatë: ata kërkuan dokumentin në maj 2020 që e morën atë vetëm tre muaj më vonë.

Gjithsesi, Dr. Fauci ka tre llogari me Charles Schwab që kanë një total prej 8,337,940.90 dollarë. Ai ka një IRA kontribuese me 638,519,70 dollarë në të, dhe një llogari besimi ndërmjetësi me 2,403,522,28 dollarë. Më në fund, më i vlefshmi nga tre të zbuluar ishte një Schwab One Trust që përmbante 5,295,898,92 dollarë.

Pjesa më e madhe e pasurisë së Dr. Fauci vjen nga paga e tij nga qeveria, por ai ka bërë gjithashtu një pjesë të konsiderueshme nga librat dhe paraqitjet. Sen. Marshall po shtyn për një ligj të ri të quajtur “Akti FAUCI” që do t’u kërkonte burokratëve të pazgjedhur si Dr. Fauci të prodhojnë informacione më të plota financiare në mënyrë që ato të mund të shqyrtohen siç duhet nga publiku amerikan.

Lexuesit mund të gjejnë më shumë informacione në faqen e internetit të Sen. Marshall, e cila përmban një përmbledhje më të plotë të financave të mjekut, së bashku me kopjet e të gjitha dokumenteve përkatëse.

/PatriotikMedia – TheFreeThoughtProject.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Me një Shtet Mafioz nuk mund ti Zgjidhës Kurrë Hallet e tua o Popull përveçse …
Next post 73 vjet më Vonë, është ende në Fuqi “1984”e George Orwell …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura