Oficerët e Policisë Austriake i Kërkojnë Qeverisë të Anulojë Mandatin Tiranik…

600 oficerë austriakë të zbatimit të ligjit i kanë shkruar ministrit të Brendshëm austriak, duke kërkuar që propozimet për taksimin e detyruar të tërhiqen dhe t’i jepet fund paragjykimeve ndaj të pavaksuarve.

Letra, e shkruar më 10 janar, u nënshkrua nga tre persona të zbatimit të ligjit, të cilët pretendojnë se përfaqësojnë rreth 600 kolegë të tyre dhe i është shkruar ministrit të Brendshëm austriak Gerhard Karner.

“Ne nuk duam të përballemi me popullatën duke i kërcënuar gjatë demonstratave kryesisht paqësore të organizuara për shkak të rritjes së pakënaqësisë së popullit me politikanët”, shkruan autorët e letrës.

Protestat e shumta u mbajtën rreth Austrisë fundjavën e kaluar, e cila do të përfshinte Vjenën, ku rreth 20,000 protestues dolën në rrugë të shtunën për të denoncuar propozimet për shpalljen e pushtimeve të detyrueshme për të gjithë qytetarët mbi moshën 18 vjeç.

Në përgjigje të letrës, Ministria e Brendshme austriake deklaroi se “njerëzve që e nënshkruan [atë] mund t’u caktohet një orientim i qartë politik”.

“85% e 32,000 oficerëve të policisë austriake tashmë janë vaksinuar, kjo është një deklaratë e qartë”, shtoi ministria.

Nga ana tjetër, autorët e letrës e përgënjeshtruan këtë, duke pretenduar se nuk janë të lidhur me asnjë parti politike.

“Ne nuk jemi ekstremistë të ekstremit të djathtë apo të majtë, ne nuk jemi antivakserë … ne jemi një grup prej disa qindra oficerësh policie nga e gjithë Austria … të bashkuar nga shqetësimi ynë për sundimin e ligjit, lirinë e mendimit, të drejtat themelore, si dhe shëndetin tonë”, shkruan ata.

Autorët më pas lëshuan një sërë kërkesash ndaj Ministrit të Brendshëm Karner, e para prej të cilave ishte që ai të “siguronte që asnjë mandat vaksin, qoftë profesional apo i përgjithshëm, apo ndonjë formë tjetër të vaksinimit të detyruar indirekt, të mos futej në Austri”.

Më pas ata kërkuan që të pezullohej e ashtuquajtura politikë 3G në punë, e cila kufizon aksesin vetëm për ata që janë imunizuar kundër COVID-19, kanë rezultuar negativë për të ose janë shëruar nga sëmundja.

Përndryshe, autorët mbrojtën heqjen ose modifikimin e rregullit në një rregull 1G që kërkon thjesht një test negativ për të gjithë për të siguruar që “diskriminimi ndaj kolegëve të pavaksinuar merr fund”.

Në fund të fundit, shkrimtarët kërkuan që ata të konsideroheshin si aleatë dhe jo si kundërshtarë të publikut.

“Ne duam të jemi aty për njerëzit, si miq dhe ndihmës”, shkruan ata.

Që kur u zbuluan propozimet për vaksinim të detyrueshëm, tubime kundër vaksinës kanë ndodhur çdo të shtunë në Austri, dhe ato kanë qenë kryesisht paqësore, me vetëm disa incidente të përleshjeve që përfshijnë policë dhe protestues.


/PatriotikMedia – GreatGameIndia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ditët e fundit të Kultit Covidian (Nuk do të Jenë dhe aq të Bukura) …
Next post VIDEO/Pas Austrisë Reagon dhe Policia Spanjolle i Deklaron Rezistencë Tiranisë së Covid-19…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura