SHBA/Në disa Shkolla po Nxisin Materiale Transgjinore për Fëmijët Trevjeçarë …

Nga Steve Watson

Grupi mbikëqyrës i prindërve Parents Defending Education (PDE) ka paralajmëruar se një distrikt shkollor në Minesota po shtyn libra dhe materiale për transgjinorët dhe “krenaria” për fëmijët deri në moshën tre vjeç.

Grupi paralajmëron se Shkollat ​​Publike Saint Paul po lejojnë dy organizata të veçanta, të quajtura AMAZE dhe OutFront Minnesota, të shtyjnë materialet në shkollat ​​e tyre.

PDE ndau një dokument që tregon librat e titulluar “Kur Aidan u bë vëlla”, (imazhi më poshtë) “I dua thonjtë e mi shumëngjyrësh” dhe “Djali im princeshë” që u jepen parashkollorëve.

Librat janë të gjitha rreth djemve dhe vajzave të reja që kalojnë në tranzicion ose kanë ndjenjën se janë të ndryshëm nga gjinia e tyre biologjike.

Fletushka e krijuar nga AMAZE, përmban gjithashtu aktivitete të sugjeruara për fëmijë të emërtuara “Të mësuarit social-emocional dhe edukimi kundër paragjykimeve”.

Një fletushkë e mëtejshme (imazhi më poshtë) këshillon mësuesit që “Të pyesin studentët për emrat dhe përemrat” dhe “Të referojnë studentët te formulari i kërkesës për ndryshimin e emrit/gjinisë”.

Për më tepër, faqja e internetit e OutFront Minnesota po promovon skema që ofrojnë “lidhëse gjoksi” falas për “njerëzit 24 vjeç e poshtë” ose “për çdo person trans që ka nevojë për një të tillë dhe nuk mund ta përballojë ose ta marrë në mënyrë të sigurt”.

Erika Sanzi, drejtoreshë e kontaktit për PDE deklaroi se “Është veçanërisht skandaloze që pas më shumë se një viti ndërprerjesh dhe mbylljesh, distrikti po shtyn përmbajtjen dhe burimet e drejtuara ideologjikisht te studentët dhe familjet.”

Sanzi më tej vuri në dukje se “Në raundin më të fundit të testimit shtetëror, 33 përqind e studentëve të St Paul testuan të aftë në lexim – 6 pikë më pak nga 2019 – dhe 21 testuan të aftë në matematikë, me 9 pikë.”

“Është një gjë t’i trajtosh të gjithë studentët me dinjitetin që meritojnë; është krejt tjetër të jesh aq larg nga korsia jote sa të bëhesh partner me organizata të jashtme që mendojnë se është e përshtatshme të angazhosh të vegjlit në biseda rreth identitetit gjinor dhe orientimit seksual,” shtoi Sanzi.

“Si mundet një distrikt shkollor të mbrojë shpenzimin e kohës dhe parave për këtë mbeturina ideologjike kur 2/3 e nxënësve të tyre nuk dinë të lexojnë në nivelin e klasës dhe 80 për qind nuk janë të aftë në matematikë?” ka nxitur drejtori i PDE-së.

Siç e kemi theksuar më parë, axhenda e ashtuquajtur “Mësimi Emocional Social” është e fiksuar me inkurajimin e fëmijëve që është normale të kesh dhe të diskutosh hapur sëmundjet e shëndetit mendor dhe të ndjehen sikur kanë lindur si gjini e gabuar.

Prindërit e shqetësuar në të gjithë vendin kanë kritikuar zyrtarët e shkollave për “promovimin e vetëvrasjes” midis fëmijëve duke përforcuar axhendën.

Prindërit kanë paralajmëruar gjithashtu se “grupet e këshillimit përfitues” po futen nga shkollat për të zëvendësuar këshilltarët tradicionalë të shkollave, duke nxitur akuza se programet SEL kanë evoluar në skema rrëqethëse indoktrinimi të drejtuara nga korporatat.

Kontrasti i shëndoshë: Hungaria miratoi ligjin që ndalon shfaqjen e propagandës së fëmijëve LGBTQ dhe goditjen e pedofilisë.

PDE vuri në dukje më parë se fëmijët e moshës së kopshtit në zona të tjera, veçanërisht në Connecticut, po detyrohen të mësojnë rreth ‘standardeve të drejtësisë sociale’ duke përfshirë transgjinorizmin dhe identitetin gjinor.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Pas Austrisë Reagon dhe Policia Spanjolle i Deklaron Rezistencë Tiranisë së Covid-19…
Next post Drejtësia e Vdekur e Sorosit: 21 Janari 2011 – 21 Janar 2022
error: Ky publikimet jane te mbrojtura