VIDEO/Pas Austrisë Reagon dhe Policia Spanjolle i Deklaron Rezistencë Tiranisë së Covid-19…

Ky raport bazohet në një video të postuar në Twitter të një oficeri policie spanjolle duke folur në një tubim. Duket se është Sonia Vascovacci dhe grupi i saj aktivist i policisë për të cilat kemi raportuar më parë – Policias por la Libertad.

Ne jemi lexuar mjaftueshëm nga policët me mendje të pavarur dhe organizatat e policisë në Francë për të ditur se ata qartazi e njohin dhe nuk duan të përdoren për të shtypur një qytetari që ata ishin betuar se do t’i mbronin.

Shikoni punën e Mark Sexton në këtë faqe, një ish-polic në Mbretërinë e Bashkuar, i cili po bën një veprim penal kundër ministrave të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, zyrtarëve dhe bosëve të lartë të medias përpara Gjykatës Ndërkombëtare Penale me ndihmën e Dr. Mike Yeadon dhe njerëzve të tjerë të profilit të lartë .

Ka pasur histori të fundit që tregojnë policinë në Rumani duke marshuar me protestues, si dhe histori të pakënaqësisë së policisë dhe ushtrisë në Itali. Shihni Regjimi i Draghit është në rrëmujë.

Siç e dimë, roli i policisë është shumë kritike.

Policia spanjolle deklaron rezistencë ndaj tiranisë dhe korrupsionit Covid
Deklaroni se janë të bashkuar me forcat policore në të gjithë Evropën

Nga Celia Farber –

“Ne premtuam se do t’i mbrojmë dhe do t’i shërbejmë popullit dhe jo politikanëve të korruptuar. Ndihemi shumë krenarë që jemi policë, por policë të vërtetë, jo vrasës të qeverisë.

Shoqata jonë është në kontakt të drejtpërdrejtë me anëtarët e forcave të sigurisë në Itali, Portugali, Francë, Austri, Zvicër, Suedi, Gjermani dhe Holandë.

Ne do të bashkojmë të gjithë policinë e Evropës. Ne do ta ndalojmë këtë.

Forcat e sigurisë dhe forcat e armatosura janë çelësi i gjithë kësaj.

Ne duhet të vihemi në anën e popullit, dhe t’u kthejmë shpinën qeverive të korruptuara!

Ne kemi denoncuar pasaportën Covid këtu në Valencia me shoqatën tonë.

Ne do të kërkojmë përgjegjësi nga Señor Marlasca për dy gjendjet e jashtëzakonshme dhe për përdorimin e policisë dhe gardianit civil për të detyruar qytetarët. Ne nuk e mbështesim atë.”

Ky duket të jetë një zhvillim kritik, dhe një zhvillim që do ta mbajmë afër.

Faleminderit Pélerine për këtë këshillë lajmesh. Përkthyer me ndihmën e burimeve në Spanjë që dëshironin të mbeten anonimë.

/PatriotikMedia – EuropeReloaded.com; AlethoNews.com /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Oficerët e Policisë Austriake i Kërkojnë Qeverisë të Anulojë Mandatin Tiranik…
Next post SHBA/Në disa Shkolla po Nxisin Materiale Transgjinore për Fëmijët Trevjeçarë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura