Vaksinat: Ushtarakët dhe Policia Kundër Shtetit dhe Mjekëve – Para Folgore frymëzon 500 Paralajmërime. COSAP i çon ato në Ministri dhe në AIFA …

Nga Fabio Giuseppe Carlo Carisio –

“Më ilustruar zoti President i Republikës Sergio Mattarella, edhe ushtarakëve iu njihet e drejta e lirisë për të shprehur mendimet e tyre, shkrimtari është nënoficeri i Ushtrisë Italiane, Rreshter Major g. (gua.) par. Ciro Scognamiglio i Regjimentit 187 të Parashutës “Folgore”, i pezulluar nga paga për efekte të Dekretit Legjislativ Nr. 172, datë 26 nëntor 2021. Një broshurë latine “Necare videtur qui alimenta detrahit” e përkthyer fjalë për fjalë “kushdo që merr ushqim është sikur të vret”. Për fat të mirë, ndërgjegjja intelektuale dhe mbi të gjitha shteti i së drejtës ende nuk janë shtypur, pasi janë parime themelore të Kushtetutës italiane. Bindja ushtarake besnike dhe e ndërgjegjshme është sigurisht një virtyt, i verbëri dhe absoluti mund të konsiderohet ves, një lloj nishani në lëkurën e demokracisë”.

Këto pak rreshta, të dërguara në Quirinale më 6 janar, përcjellin më mirë se çdo përmbledhje gazetareske acarimin e kryer nga të paktën 150 ushtarë të Forcave të Armatosura (përfshirë karabinierët dhe financierët) të cilët së bashku me 350 punëtorë të tjerë italianë të kategorive të ndryshme (mësues, Zjarrfikësit, punonjësit publikë dhe punonjësit privatë mbi 50 vjeç), kanë ndjekur shembullin dhe udhëzimet e parà të një prej regjimenteve legjendar italianë në luftën kundër detyrimit të vaksinimit të vendosur nga 15 dhjetori 2021 për kategori të ndryshme profesionale (dhe mbi 50 vjeç nga shkurti. 15) dhe sapo përcaktoi një “çmenduri kushtetuese” nga deputeti Francesco Forciniti (ish 5Stelle tani i pavarur nga Grupi i Përzier i Dhomës).

Këta pesëqind qytetarë italianë, falë Scognamiglio, 42 vjeç nga Napoli, anëtar i bordit drejtues të Costitutio Italia dhe përvojë e fortë sindikaliste në fushën ushtarake, kanë dërguar tashmë paralajmërime për mjekët e përgjithshëm, mjekët ushtarakë dhe ASL kompetent në territorin e tyre për mospërgjigje ndaj kërkesave për informacion dhe receta mjekësore.

Constitutio Italia është një shoqatë jofitimprurëse e promovimit social, e lindur nga përvojat shoqëruese dhe profesionale të pjesëtarëve të Forcave të Policisë për të mbrojtur parimet kushtetuese dhe të drejtat civile të të njëjtëve, të atyre të Forcave të Armatosura dhe të të gjithë qytetarëve.

“Qytetarët duhet të mbrojnë të drejtat e tyre si kurrë më parë, duke filluar me një opinion modest, duke minuar hallkat e dobëta të këtij detyrimi të fshehtë të vaksinimit ose pëlqimin e informuar dhe mjekët që vjedhin duke mohuar arbitrarisht informacionin e saktë mjekësor, duke u fshehur pas shënimeve të Aifa-s dhe për rrjedhojë duke mohuar veten të veprojnë. në shkencë dhe ndërgjegje, duke njollosur në mënyrë të pashlyeshme betimin e Hipokratit”, deklaron Scognamiglio, duke kujtuar dispozitat e rregulloreve shëndetësore.

“Një vlerësim i plotë klinik i pacientit përfshin: një histori të plotë mjekësore; një ekzaminim i plotë fizik; vlerësimin e provimeve laboratorike; vlerësimi nëse është e nevojshme i imazherisë (rrezet X, CT, MRI) ose ekzaminime të tjera instrumentale “

Një nismë e ngjashme u krye nga Koordinimi i Policisë së Sindikatave (COSAP), sekretar i përgjithshëm i së cilës është Sergio Scalzo, i cili për të njëjtën çështje i dërgoi një paralajmërim zyrtar “Autoriteteve të interesuara për Ministrinë e Brendshme, atë të Shëndetësisë. dhe AIFA, nga vazhdimi i imponimit të trajtimit me “vaksinat” Covid 19, në shmangie nga BE-ja dhe rregulloret kombëtare të përcaktuara në komentin ligjor të bashkangjitur “duke ftuar gjithashtu parlamentarët Francesca Donato (BE), Gianluigi Paragone, Pino Cabras dhe Francesco Forciniti të “përfaqësojnë çështjet e trajtuara në këtë dokument në vendet e tyre përkatëse institucionale, në mënyrë që ato të bëhen çështje e diskutimit parlamentar urgjent dhe të pazvarritshëm, si në nivel kombëtar ashtu edhe në atë europian”.

Përpara se të analizojmë çështjet thjesht teknike të një beteje juridiko-shëndetësore kundër detyrimit të vaksinimit të vendosur për profesionistët shëndetësorë më 1 prill dhe për ushtarakët, policët e të tjerë nga 15 dhjetori 2021, le të shohim premisat etiko-sociale të veprimit të rreshterit. della Folgore, i cili, për shkak të diplomës së tij në Shkenca Politike dhe studimeve në vazhdim për Jurisprudencë, ai shprehu energjikisht kundërshtimin e tij ndaj kreut të shtetit.

“Është e dobishme të kujtojmë atë që është e dukshme në kohën e gënjeshtrës universale: të drejtat themelore të parashikuara nga Kushtetuta jonë, nga e drejta e lëvizjes deri te ajo e tubimit, nuk janë në asnjë mënyrë të lidhura dhe detyruese për të supozuarat e gjelbra, të verdhë, fuchsia apo guano. -pasaporta me ngjyra. Një kriminel është vazhdimisht një kriminel që përpiqet të justifikojë këtë neveri me emrin fisnik të shkencës”, lexojmë në letrën e Scognamiglio, nga e cila raportojmë disa pasazhe thelbësore, por riprodhohen të plota në një lidhje në fund të artikullit.

“Nuk ka asnjë virus në botë që mund të disponojë liritë, të drejtat dhe Kushtetutën. Një shkencë që na pyeti nuk do të ishte shkencë, por një ideologji e dobët, ashtu si doktrina famëkeqe e racës në 1938 ose doktrina e gabuar e eugjenisë. Primo Levi, në pyetjen: Si ishin të mundura kampet naziste të përqendrimit? Duke mos pretenduar asgjë, duke parë larg, duke pranuar në heshtje, por me pasivitet”.

“Deri tani mistifikimi terapeutik duhet të jetë i qartë për të gjithë. Shoqëria është shndërruar në një klinikë, qytetarët në pacientë që u nënshtrohen recetave mjekësore që i përgjigjen po aq normave represive. Ilaçet, terapitë, virologët dhe leksiku mesianik spitalor që zë gjithë hapësirën e shoqërisë, nuk ka më qytetarë autonomë, subjekte të ligjit, të cilët – siç është tipike për demokracitë – vendosin për ekzistencën e tyre: në vend të qytetarëve që i nënshtrohen ligjit. , ka pacientë për t’u trajtuar, jetën e të cilëve e vendosin ekspertët e veshjeve të bardha të Mainstream Media.

“Qytetari i lirë i lidhur me shtetin, por gjithsesi në formën e një individualiteti të lirë, shpronësohet nga ai i pacientit, i cili varet plotësisht nga kujdesi i Leviathanit të ri tekno-sanitar, në fund të fundit nuk është hera e parë. në histori që mjekësia bëhet shërbëtore ideologjike e politikës”.

“Tashmë ne qytetarët, të gjithë potencialisht “të sëmurë asimptomatikë”, kemi rënë në një harresë të paprecedentë, që na bën marrës, edhe kundër dëshirës sonë, të tamponit dhe të testit serologjik, të vaksinës eksperimentale, të matjes së pandërprerë të temperaturës trupore dhe konstante. përdorimi i gagës sanitare (simboli i skllavërisë së dikurshme) ».

Për t’i rezistuar vendosjes së detyrimit të vaksinimit, grupi i ushtarëve dhe qytetarëve të drejtuar nga Scognamiglio me ndihmën e shoqatës Costitutio Italia kanë marrë një linjë të ngjashme me atë të policëve të COSAP që bllokuan kutitë postare muajin e kaluar AIFA (italisht Agjencia e Barnave) duke thirrur recetën mjekësore funksionale për administrimin e vaksinave kundër Covid që avokatja e tyre Renate Holzeisen e konsideron themelore në bazë të rregulloreve aktuale kombëtare dhe ndërkombëtare të shëndetit.

Për të shqyrtuar mundësinë për t’iu bashkuar “fushatës së vaksinimit” të organizuar në kazermat ushtarake, rreshteri i Ushtrisë Italiane i dërgoi një letër komandantit të Korpusit si Punëdhënës me “kërkesën për informacion mjekësor” që t’i dërgohej mjekut vaksinues.

“Është specifikuar se informacioni i kërkuar [krh. Ann. 1)] janë conditio sine qua non, për të lejuar shkrimtarin të jetë në gjendje të shprehë pëlqimin për vaksinim me ndërgjegje të pastër. Gjithashtu, e njëjta është edhe garancia nga vetë vaksinuesi, pasi ai ka zbatuar dhe marrë në konsideratë çdo veprim të mundshëm parandalues ​​për të minimizuar rrezikun e shfaqjes së efekteve negative”, vijon rikujtimi.

Scognamiglio gjithashtu kujton: “Në veçanti, bazuar në informacionin nga vetë prodhuesit, për të vazhduar me vaksinën, duhet të përjashtohet mungesa e alergjisë ndaj një prej përbërësve të vaksinave dhe duhet të përjashtohet prania e antitrupave kundër SARS-COV2. përjashtuar, që nga vaksina e dëmshme tek personat që edhe pa dijeninë e tyre janë infektuar me Covid-19 dhe për rrjedhojë mund të jenë pozitivë në kërkimin e antitrupave”.

“Dështimi për të dhënë informacion shterues, të vërtetë dhe të qartë e vendos nënshkruesin në pozitën që të mos jetë në gjendje të shprehë me vetëdije vullnetin e tij, me rrezikun që ai të marrë një vendim pa i kuptuar implikimet për sa i përket përfitimeve dhe rreziqeve”, vijon dokumenti. dërguar në komandën ushtarake, por e ngjashme me atë të dërguar nga qytetarët tek ASL dhe mjekët e përgjithshëm.

“Gjithashtu, në mungesë të një përgjigjeje ose të informacionit të paplotë dhe të pamjaftueshëm, ose të përdorimit të një gjuhe të pakuptueshme në përgjigjet dhe dokumentet që unë jap, i nënshkruari mund të mos jetë në gjendje të japë pëlqimin e tij për vaksinimin e detyrueshëm të parashikuar me Dekret Legjislativ. 172, datë 26.11.2021 “Masat urgjente për frenimin e epidemisë COVID-19 dhe për kryerjen e sigurt të veprimtarive ekonomike dhe sociale”.

PËRGJIGJIA E MINISTRISË PËR POLICAT

“Sindikata e policisë COSAP më datë 21/12/2021 i dërgoi një letër AIFA-s, në përgjigje të shënimit të tyre nr. 0147737-17 / 12/2021-AIFA-AIFA_STDG-P. Më datë 31.12.2021 ai mësoi për një qarkore konfuze dhe kontradiktore nr. 850 / A.P1-0023690, të lëshuar nga Ministria e Brendshme, Departamenti i Sigurisë Publike – Drejtoria Qendrore e Shëndetësisë, në të cilën evidentohen kontradikta të qarta të cilat më poshtë. raportohen:

“Për sa i përket rasteve të shumta të paraqitjes së recetës mjekësore në lidhje me detyrimin e vaksinimit, ju njoftojmë se me shënimin e prot. STDG / CC / NM 0147737 e datës 17 dhjetor 2021 e marrë nga kjo Drejtori, Agjencia Italiane e Barnave (AIFA) ka propozuar pabazueshmërinë ligjore dhe shkencore të së njëjtës, duke specifikuar se vaksinat anti SARS-CoV-2 të autorizuara për dalje në treg janë ilaçe. subjekt i recetës kufizuese mjekësore, në zbatim të nenit 91 të Dekretit Legjislativ nr. 219/2006, përshkrimi ose përdorimi i të cilit kufizohet në strukturat e identifikuara në bazë të planeve të vaksinimit ose strategjive specifike të zhvilluara nga rajonet”.

“Në bazë të notës së lartpërmendur të AIFA-s, si dhe qarkores nga këtu, të lëshuar nga Drejtoria Qendrore e Shëndetësisë, ky OS COSAP nuk mund të mbetet i pafuqishëm, duke pasur parasysh kontradiktat e vetëkuptueshme të raportuara në to, për të cilat ka mandatuar, Avv. HOLZEISEN Renate, për të hartuar një koment ligjor për këtë çështje – i cili i bashkëlidhet tanishëm – duke u bërë vetë pjesë përbërëse e njoftimit”.

“Para se të hyjmë në pyetjen përçarëse të nevojës për një “recetë mjekësore” për përdorimin e të ashtuquajturave” vaksina “-COVID-19, duhet theksuar siç konfirmohet tashmë nga të dhënat nga shumë vende, si dhe nga italianët. të dhëna, se varianti viral OMIKRON (tani mbizotërues) po përhapet shumë shpejt edhe tek qytetarët tashmë të trajtuar me dozën e tretë të të ashtuquajturave “vaksina” – Covid-19, ndërkohë që rezulton të provokojë në përgjithësi (edhe tek qytetarët jo trajtuar me “Vaksina”-Covid-19) të simptomave në përgjithësi të lehta” është konstatimi prioritar i avokatit të sindikatës së policisë.

“Ministria e Brendshme në fakt i referohet thjesht shënimit të AIFA-s d.d. 17 dhjetor 2021. Me këtë shënim, Agjencia Italiane e Barnave në një komunikim, shprehje e qartë kontradiktore në terma, pas pohimit të thjeshtë, pikërisht pa motivim, se kërkesa për paraqitjen e recetës mjekësore (dërguar jo vetëm nga anëtarët e Policia e Shtetit por edhe nga shtetas të tjerë që i nënshtrohen detyrimit të “vaksinimit” në bazë të neneve 4, 4-bis dhe 4-ter LK 44/2021), do të ishin të pabazuara shkencërisht dhe juridikisht”, shkruan patrona e COSAP-it.

“AIFA nuk sqaron aspak se përse kërkesa për paraqitje nga qytetarët do të ishte e pabazuar në terma” shkencorë “dhe mbi të gjitha” juridike. Dhe më pas, në të njëjtin shënim, AIFA konfirmon (dhe nuk mund të bënte ndryshe, shiko më poshtë) se kërkohet recetë mjekësore për “vaksinat” – Covid-19. Për më tepër, konfirmon se parashikohet një lloj recete mjekësore kërkuese: dhe pikërisht një recetë e përsëritshme limitative, RRL (recetë e përsëritshme limitative), e cila mund të lëshohet vetëm nga spitalet ose nga mjekët specialistë”.

Ka shumë shkelje të rregulloreve shëndetësore në fuqi të raportuara nga avokati Holzeisen dhe të raportuara tashmë në artikullin e mëparshëm, të cilit i referojmë ata që dëshirojnë të mësojnë më shumë.

Pas kërkesave të 15 dhjetorit dhe kujtimit të datës 19 që mbeti pa përgjigje, rreshteri Scognamiglio dhe “batalioni” i ndjekësve të tij, të armatosur vetëm me formularë për të plotësuar, kaluan paralajmërime formale për mjekët, ASL dhe drejtuesit e Shërbimit Mjekësor-Shëndetësor. të Regjimenteve (vetëm për ushtarakët sigurisht). Bashkë me të në betejën ligjore është edhe togeri Piero Angelo De Ruvo, i cili muajt e fundit ishte i pari që protestoi me Presidentin e Republikës për Green Pass-in e detyrueshëm, një prelud i vaksinimit.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Nuremberg 2: Publikon Emrat e 16-të Personave të Akuzuar për Gjenocid?
Next post “Neroni ” i Vogël i Tiranës …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura