VIDEO/Aktivisti i Dardanisë: Ne u Vaksinum me Dozën e Katërt nga i Madhi Zot …

Në një videomezash në faqen facebook Bella Bella,Aktivisti dhe Patrioti nga Gjilani i Dardanisë Arianit Sllamniku ka ndarë për ndjekësit e tij këtë video ku ironizon vaksinimin e detyrueshëm në Dardani që qeveria e Albinit po j’ua imponon qytetërëve duke shpikur lloj lloj ligjesh me njerëzit e tij.

Në këtë videomesazh Patrioti Sllamniku i shoqëruar me familjarët e tij të cilët kanë dal për të shijuar natyrën e bukur me dëborë,jep mesazhin për të gjithë Dardanët kudo që janë duke deklaruar se sot kemi dal për me marrë dozën e katërt të vaksinimit.

VideoMesazhi i Patriotit:

Përshëndjet Miq

Po paraqitemi nga vendngjarja familjarisht,sot kemi dal me u vaksinu, me u vaksinu sepse k’shtu me se gjet.

Kemi dal me u vaksinu me dozën e katërt,me dozën e katërt,me dozën që na ka kriju i lumi Zot thekson Patrioti në videomesazhin e tij…

Ndërsa në faqen e tij publike Patrioti shkruan:

Doza e katërt u krye me sukses! Vazhdojmë me dozën e pestë… 🙂😉

Ndiqni videon.


/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post “Neroni ” i Vogël i Tiranës …
Next post Në Kërkim të Origjinës së Sars-Cov-2 – Kur Lakuriqi i Natës bëhet Shok me Pangolinin …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura