Ne po Përgatitemi për një Pushtim të Huaj me Flamur të Rremë …

Kini frikë! Kini shumë frikë! Kjo, me sa duket, është mënyra se si pushtetet që janë në fuqi kanë dashur që ne të reagojmë ndaj një serie të vazhdueshme ngjarjesh mashtruese të ‘flamurit të rremë’ të kryera në publik për shumë vite.

Sipas Prof. Lance deHaven-Smith, autor i Teorisë së Konspiracionit në Amerikë:

“Termi flamur i rremë përshkruan operacione të fshehta që janë krijuar për të mashtruar në një mënyrë të tillë që aktivitetet të duken sikur po kryhen nga entitete, grupe ose kombe të ndryshme nga ata që në fakt i kanë planifikuar dhe ekzekutuar ato.”1

Ngjarjet bashkëkohore që mund të etiketohen si ‘flamur i rremë’ përfshijnë zjarrin e Reichstag-ut të vitit 1933 në Berlin, për të cilin nazistët fajësuan komunistët; Komploti i propozuar, por i paekzekutuar kurrë, i 1962 Operacionit Northwoods nga Departamenti Amerikan i Mbrojtjes për një luftë me Kubën përfshinte skenarë të tillë si fabrikimi i rrëmbimit ose rrëzimit të avionëve të pasagjerëve dhe ushtarakëve dhe fundosja e një anijeje amerikane në afërsi të Kubës. 2; dhe së fundmi, ngjarjet e 11 shtatorit 2001.

Tani duket se ne përballemi me rrezikun e afërt të një pushtimi fals nga jashtëtokësorët. Përparimet në teknologji lejojnë që një skenar i tillë të duket autentik. Kështu thonë një numër ekspertësh në fusha të ndryshme si fizika dhe politika. Në këtë ekspoze të shkurtër, ne do të shqyrtojmë se çfarë po na thonë ata ekspertë.

Tek videoja e mëposhtme shpjegohet se si përdoret Teknologjia për mashtrimin masiv holografik dhe të manipulimin psikologjik që ka ekzistuar për dekada.

Gjetjet e fundit të Dr. Steven Greer

Një artikull i Mike Adams citon një numër ekspertësh të UFO-ve të cilët “po paralajmërojnë se cila mund të jetë ngjarja më e çuditshme në historinë njerëzore: Një “flamur i rremë kozmik” ku… qeveritë e dëshpëruara të botës vënë në skenë një pushtim masiv të alienëve të rremë për të përfunduar përfundimisht qëllimin e tyre. për sigurimin e bindjes totale njerëzore nën një histeri të rreme të flamurit të rremë të pafund “të huajt po vijnë”.

Ai na referon jo vetëm te vepra e Steven Greer, por përfshin një lidhje me një video nga autori/aktivisti Mark Dice i cili flet për Projektin Blue Beam i cili përdor atë që quhet efekti i dëgjimit të frekuencës radio për të transmetuar dhe moduluar zërat jo-drejtues te njerëzit. ‘ veshët e brendshëm.7

Dr. Steven Greer, Ufologist dhe themelues i Projektit Disclosure, ka paralajmëruar vazhdimisht për mundësinë që interesa të fuqishme të fshehta mund të organizojnë një pushtim të alienëve me flamur të rremë.

Dice na kujton se në vitet 1980 Presidenti i SHBA Ronald Reagan sugjeroi përpara Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara se ndoshta ne kishim nevojë për një pushtim të huaj për të bashkuar botën duke u bashkuar për të luftuar një armik të përbashkët.

Artikulli i Mike Adams përfshin gjithashtu një lidhje me një video nga ish-ministri kanadez i mbrojtjes Paul Hellyer, i cili i bën jehonë një paralajmërimi të ngjashëm.8 Hellyer flet për fuqinë e “shtet të thellë” të korporatave, agjencive të inteligjencës, ushtrisë amerikane dhe prodhuesve të armëve, “fuqia kolektive e të cilëve është e pallogaritshme. Dhe plani i tyre është një perandori më e madhe në përmasa dhe fuqi se çdo perandori para saj…. Ajo do t’i japë fund të gjitha pretendimeve qeveritare të qeverisjes së, nga dhe për popullin. Do të jetë një diktaturë… e elitës së privilegjuar.”

Ish-ministri kanadez i mbrojtjes Paul Hellyer: “…plani i tyre është një perandori më e madhe në madhësi dhe fuqi se çdo perandori para saj…. Ajo do t’i japë fund të gjitha pretendimeve qeveritare të qeverisjes së, nga dhe për popullin. Do të jetë një diktaturë… e elitës së privilegjuar.”

Intervista e New Dawn me Norio Hayakawa

Në një intervistë të New Dawn disa vite më parë me ufologun Norio Hayakawa, ai i bëri jehonë besimit të Dr. Jacques Vallee se fenomeni i UFO-ve është real, por na paralajmëron se nuk mund të supozojmë se ka të bëjë me vizitat jashtëtokësore.9

Norio Hayakawa: “Nëse vërtet ekziston një kabal global, plani afatgjatë i të cilit është të zbatojë një qeveri globale, mënyra më logjike për të realizuar këtë plan do të ishte krijimi i një nevoje absolutisht bindëse për një autoritet të tillë.”

Hayakawa vazhdoi duke sugjeruar se, “mund të jetë edhe një ndërhyrje momentale, holografike nga një formë e ‘inteligjencës paralele’… një formë e ‘shkarjes së kohës’, ‘aksidentit’ ndërdimensional. Ne thjesht nuk kemi përgjigje për momentin”, tha ai.

Hayakawa shton:

“Gazetari i ndjerë investigativ kanadez Serge Monast… ishte i pari që doli me pretendimin [në 1993] se NASA do të zhvillojë këtë teknologji [Project Blue Beam]…. HAARP, për të cilin filloi të flitej në fillim të viteve 1990, ishte në thelb një version tjetër i Projektit Blue Beam, duke përdorur disa nga teknologjitë e Tesla.

“Nëse vërtet ekziston një kabal global, plani afatgjatë i të cilit është të zbatojë një qeveri globale, mënyra më logjike për të realizuar këtë plan do të ishte krijimi i një nevoje absolutisht bindëse për një autoritet të tillë.”

Hayakawa përmendi punën që po bëhej në Los Alamos, Sandia, White Sands dhe Dulce, të gjitha në New Mexico. Ai na kujtoi gjithashtu punën e lidhur me teoricienin e famshëm të konspiracionit William ‘Bill’ Cooper dhe pretendimet e Robert ‘Bob’ Lazar, i cili thotë se ai mori pjesë në një projekt qeveritar top-sekret në Zonën 51 të Nevadës për të inxhinieruar në mënyrë të kundërt anijen kozmike ET të rikuperuar.

(Është interesante të theksohet se Hayakawa dhe të tjerët tregojnë për projektet ushtarake për të krijuar projektues holografikë për luftë psikologjike si metodë e mundshme e përdorur për të krijuar “Dritat e Arizonës” më 13 mars 1997.)

Një skenar i Ditës së Pavarësisë

Christopher L. Ruby, i cili e quan veten një vizionar holistik dhe drejton emisionin Heartcom Network dhe radio, ka një faqe në faqen e tij të internetit që adreson shumë degëzime të Projektit Blue Beam.10

Ai merr një prirje fetare në parashikimin e një prej qëllimeve të marrjes së alienëve të rremë që do të jetë diskreditimi i feve të organizuara në favor të një besimi të vetëm botëror, duke shkaktuar kështu luftëra të mëtejshme fetare në planetin tonë duke zhdukur një segment të madh të popullsisë.

Ai tregon përpjekjet e medias për të na kushtëzuar që të dy t’i frikësohemi ET-ve dhe t’i nënshtrohemi marrjes së tyre – programe të tilla si miniseriali i SciFi Channel 2002 i Steven Spielberg 10 episodet Taken; thriller i fantashkencës “M. Night Shyamalan” i vitit 2002, me protagonist Mel Gibson për rrethet e të korrave të quajtura “Signs”; seritë Star Trek dhe Star Wars; madje edhe filmi i Stanley Kubrick 2001: A Space Odyssey.

Ndërsa filma të tillë si Spielberg’s Close Encounters of the Third Kind (1977) dhe E.T. (1982), si dhe komunikimi paqësor shumë i mirënjohur i kohëve të fundit, Arrival theksoi komunikimin paqësor me alienët, ato mund të krahasohen me filmat e hershëm si “Dita që Toka qëndroi ende” (1951) dhe “Lufta e botëve” (1953) si dhe “Alien” më të fundit. seri filmash horror sci-fi, të cilët të gjithë e trembën këtë shkrimtar, veçanërisht në një moshë të re.

Ndërsa ka shumë filma të tjerë që nuk i kam përmendur, ndoshta shembulli më i dukshëm dhe më i shndritshëm i pushtimit të afërt të alienëve është filmi Dita e Pavarësisë (1996) me protagonist Will Smith.

Me pak fjalë, po bëhet gjithnjë e më e qartë se ne kemi qenë të kushtëzuar të kemi frikë nga jashtëtokësorët për një periudhë shumë të gjatë kohore.

Në faqen e tij të internetit, Christopher Ruby jep detaje rreth teknologjisë ekzistuese që mund të shkaktojë tërmete në pika të veçanta të planetit dhe që mund të shpërthejnë vullkane.

Ai gjithashtu përshkruan se si tani është e mundur të prodhohen “shfaqje hapësinore” gjigante me holograme optike 3-D dhe tinguj të projektuar nga satelitët në atë që quhet shtresa e natriumit rreth 60 milje mbi sipërfaqen e Tokës.

Shtresa e natriumit i referohet një shtrese brenda mezosferës së Tokës me atome të palidhura, jo-jonizuese të natriumit që vjen nga heqja e meteorëve.

Përparon në teknikat e kontrollit të mendjes

Nga një këndvështrim audio, ne e dimë se një kombinim i rrezatimit elektromagnetik dhe hipnozës ka qenë objekt i kërkimit që nga vitet 1970.

Ruby citon një studiues të quajtur G.F. Shapits i cili tha në vitin 1974 se, “…fjalët e folura të hipnotizuesit mund të konvertohen gjithashtu nga energjia elektromagnetike drejtpërdrejt në pjesën nënndërgjegjeshëm të trurit të njeriut pa përdorur ndonjë pajisje mekanike për marrjen ose transkodimin e mesazhit, dhe pa personin e ekspozuar ndaj Një ndikim i tillë ka një shans për të kontrolluar me vetëdije hyrjen e informacionit.”

Kjo ndoshta tregon se shumë nga të shtënat masive që kemi parë në dekadat e fundit janë rezultat i një ndikimi të tillë në atë që mund të quhet “Kandidatët e Mançurisë”. Unë besoj se është e sigurt të thuhet se ata fatkeq të gjorë mund të supozohen si ‘Guinea Derr’ për testimin e këtyre armëve të mjerueshme.

Ndërsa ne e dimë se sovjetikët eksperimentuan shumë me atë lloj armatimi, do të ishte gabim të mendohej se fuqitë perëndimore si dhe Kina nuk i kanë përsosur dhe shfrytëzuar instrumente të tilla telepatike.

Në janar 1991, Universiteti i Arizonës priti një konferencë të titulluar “Punëtoria Kërkimore e Avancuar e NATO-s mbi Fenomenet Aktuale dhe Emergjente dhe Sistemet Biomolekulare” në të cilën pjesëmarrësit u paralajmëruan për abuzimin e mundshëm të gjetjeve të tyre kërkimore.11

Në fakt, ne tani e dimë se ka pajisje në funksionim në CIA dhe FBI që trajtojnë trurin e njeriut dhe sistemet neuro-muskulare me impulse rrezatimi me frekuencë ultra të ulët. Ndoshta është e mundur që të verbërit të shohin, të shurdhërit të dëgjojnë dhe të çalë të ecin. Por ne mund të mos e dimë kurrë.

Në vend të kësaj, ka më shumë gjasa që një deklaratë e bërë në një artikull të Psychology Today të prillit 1970 me titull “Kriminelëve mund t’u shpëlahet truri – Tani” nga psikologu i Universitetit të Miçiganit, Dr. James V. McConnell, është i vërtetë.12 Dr. McConnell citohet të ketë thënë, ” Ka ardhur dita kur ne mund të fitojmë kontroll absolut mbi sjelljen e një individi.”

Faqja e internetit e Ruby na tregon gjithashtu për punë të tjera që po bëhen në këtë fushë:

Loral Electro-Optical Systems në Pasadena, Kaliforni, ka zhvilluar një transmetues për Forcën Ajrore të SHBA që transmeton në të njëjtën frekuencë si sistemi nervor i njeriut.
Departamenti Amerikan i Mbrojtjes ka një numër publikimesh mbi armët e kontrollit të mendjes skalare me frekuencë jashtëzakonisht të ulët (ELF).
I nominuari për çmimin Nobel Dr. Robert Becker shkroi një libër të titulluar Trupi Elektrik: Elektromagnetizmi dhe Themeli i Jetës, i cili detajon rreziqet për njerëzit nga fushat elektromagnetike.
Një libër i vitit 1978 nga James C. Lin, Ph.D., i quajtur Efektet dhe Zbatimi Auditues i Mikrovalës, përshkruan kërkimin mbi efektet dëgjimore të moduluara nga pulsi të shkaktuara nga mikrovala.
Dr. Sidney Gottlieb, një kimist dhe spiun amerikan, ishte më i njohur për përfshirjen e tij në vitet 1950 dhe 1960 me tentativat për vrasje dhe programin e kontrollit të mendjes i njohur si Projekti MK-Ultra.
Edicioni i dhjetorit 1980 i Revistës Ushtarake të Ushtrisë së SHBA-ve paraqiti një artikull nga Nënkoloneli John B. Alexander me titull “Fusha e betejës mendore e re: Beam me Up, Spock” në të cilin ai thoshte:

“Nëse është e mundur të ushqehet mendimi artificial në fushën multigjenike nëpërmjet satelitit, kontrolli i mendjes së të gjithë planetit tani është i mundur. Rezistenca e vetme e një individi do të ishte të vinte vazhdimisht në dyshim motivimin që qëndron pas mendimeve të tij dhe të mos vepronte sipas mendimeve që ata i konsiderojnë jashtë kufijve të tyre ideologjikë, fetarë dhe moralë. (Theksimi i shtuar)

Nënkoloneli John B. Alexander (ret.) ka studiuar UFO-t, teknikat paranormale dhe të kontrollit të mendjes.

Luftimi i të pashmangshmes

Koloneli Alexander tani në pension, i cili luan një rol të rëndësishëm në filmin e vitit 2004 në lidhje me studimet e Ushtrisë Amerikane për aplikimet ushtarake të paranormales, të titulluar Burrat që ia ngul sytë dhive, na jep një aluzion se si mund të përpiqemi të luftojmë efektet e një mendjeje të tillë. operacionet e kontrollit (lexo përsëri tekstin e pjerrët më lart nga artikulli i Kol. Aleksandër).

Dr. Greer thekson se ne duhet të edukojmë veten për mundësitë e këtyre armëve të reja. Për shembull, edhe pse niveli i teknologjisë së klasifikuar holografike tani mund të prodhojë një imazh një mijë herë më të mirë se ai i Michael Jackson duke kërcyer në skenë, i parë disa vjet pas vdekjes së tij, ne nuk duhet të mashtrohemi! “Vendosni në dyshim gjithçka,” lutet Greer.

Imazhi holografik i të ndjerit Michael Jackson duke “performuar” gjatë Billboard Music Awards 2014 në MGM Grand Garden Arena më 18 maj 2014 në Las Vegas, Nevada.

Teknologjitë e reja të përshkruara më sipër nuk duhet të përdoren në luftë të përhershme. Ato mund të përdoren për të mirën e njerëzimit për të siguruar sasi të pakufizuara energjie që i bëjnë karburantet fosile të vjetruara të pista dhe energjinë bërthamore. Vetëm ata pak që kontrollojnë ato burime energjie përfitojnë nga mbajtja e neve skllevër të tyre.

Paul Hellyer pohon se na janë dhënë vetëm disa muaj, jo disa vite, për të ndryshuar. Ai beson se nëse një masë kritike prej pesë milionë njerëzish lexojnë librin e tij, Mafia e parave: Një botë në krizë, ndryshimi do të fillojë.13 Në të, ai rekomandon t’i jepet fund kontrollit të parave nga bankierët privatë duke krijuar një qendër qendrore të SHBA-së në pronësi publike. bankë; zbulimi i plotë i qeverisë sekrete; duke pranuar marrëdhënien tonë reale me jashtëtokësorët; lëshimi i patentave për sistemet me energji të lirë; një përpjekje e përbashkët për të rivendosur oqeanet dhe pyjet; dhe zbulimi i plotë i teknologjive që përdoren aktualisht për modifikimin e motit (chemtrails) si HAARP.

Por, ndoshta më e rëndësishmja për të parë për të gjithë ne do të jetë përpjekja e radhës e Dr. Greer, E Papranuar: Një ekspozim i sekretit më të madh në historinë njerëzore,14 një film i ri që kërkon të mbulojë më shumë nga ajo që kemi diskutuar në këtë artikull të shkurtër. dhe na jep municion shtesë mendor për të luftuar Project Blue Beam ose çdo armë tjetër të kontrollit të mendjes që është krijuar për të na mashtruar të besojmë se jemi në rrezik për t’u pushtuar nga alienët armiqësorë.

Nga Alan Glassman. Ky artikull u botua në New Dawn Special Issue Vol 11 No 2. Fusnotat:

 1. Lance deHaven-Smith, Teoria e Konspiracionit në Amerikë, Shtypi i Universitetit të Teksasit, 2013, 225
 2. en.wikipedia.org/wiki/False_flag
 3. Shikoni të gjithë bisedën tre orëshe në: www.youtube.com/watch?v=VL0Rpy0Dhhs
 4. “ALERT I KUQ: Kërcënimi i asteroideve nuk është ashtu siç duket… ja çfarë po ndodh realisht!” nga IWB, 20 shkurt 2013, investwatchblog.com/red-alert-the-asteroid-threat-n’t-as-what-it-seems-this-is-whats-really-appening/
 5. “When Seeing and Hearing Isn’t Believing” nga William M. Arkin në www.washingtonpost.com/wp-srv/national/dotmil/arkin020199.htm
 6. “REAL apo HOAX? Ekspertët e UFO-ve paralajmërojnë për ngjarjen e ‘flamurit të rremë kozmik’, duke pretenduar se shteti i thellë do të falsifikojë pushtimin e alienëve për të arritur kontrollin totalitar mbi njerëzimin” nga Mike Adams në www.naturalnews.com/2017-02-12-ufo-experts-warn-of-cosmic -false-flam-event-claiming-deep-state-will-fake-alien-invasion.html
 7. “Project Blue Beam: Qeveria Plans Fake Alien Invasion To Usher in World Peace” nga Mark Dice në www.youtube.com/watch?v=7NdC4a4tDD4
 8. “Pushtimi i alienëve me flamur të rremë” nga Paul Hellyer në www.youtube.com/watch?v=sza0WuB6l_U
 9. “UFO-t, qeveria dhe falsifikimi i një pushtimi ET: Një intervistë me Norio Hayakawa” nga Louis Proud, New Dawn Special Issue Vol. 6 nr. 5
 10. “Project Blue Beam and Archetypal Fears of the Unknown” nga Christopher Ruby në www.heartcom.org/bluebeam.htm
 11. “Punëtori Kërkimore e Avancuar e NATO-s mbi Fenomenet Aktuale dhe Emergjente dhe Sistemet Biomolekulare”, billwoodlooking
  glass.blogspot.com/2012/02/nato-advanced-research-workshop-on.html
 12. Shih referencën për James V. McConnell, “Brainwashing the Criminals”, Psychology Today, prill 1970, vëll. 3, Nr. 11 në “Project Blue Beam and Archetypal Fears of the Unknown” nga Christopher Ruby në www.heartcom.org/bluebeam.htm
 13. Shihni një hyrje të librit në www.youtube.com/watch?v=x-lDm0AitY0
 14. Shihni një trailer për filmin në www.youtube.com/watch?v=2_-VPmD7kUk

© Revista Agimi i Ri dhe autori përkatës.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/MSM na bën për të Qeshur me Përpjekjen e saj Patetike për të na Bindur se “Rivendosja e Madhe” nuk është Rendi i ri Botëror …
Next post VIDEO/Nuremberg 2: Dr.Reiner Fuellmich jep Mesazhin Shpresëdhënës Gjatë Konferencës për Shtyp në Bruksel …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura