Nga Redaksia: SPAK bënë Sehir nga Penxherja kurse Populli ndjek Ndeshjet e Titanëve nga Brima e Çelsit …

Erdhi dhe xhevairi i dytë brenda muajit nga k/ bashkiaku i Tiranës lali Eri….nuk u mjaftua me skandalin e inceneratorëve një mega vjedhje ( që për habi e vunë në gjumë) na dhe rebelimi me zë duke kërcënuar anëtaret e bordit si çun rruge ( si ata zdromsat ) se FSHF vetëm në duart e “pastra” të tij mundë të funksionoj u bë vrerë tjetri nuk la topa dhe gogla pa i përmende …..dikur përplasnin brirët me të fortit kurse lali përplas zile e këmbore e më e habitshmja e dini cila është?

Se SPAK bënë sehir nga penxherja kurse populli ndjek ndeshjet e Titanëve nga brima e çelsit ….

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Shpërthen Robert Kennedy Jr: “Big Pharma është Kompani Kriminale!”-“Këta janë Kriminelë Serialë”…
Next post VIDEO/MSM na bën për të Qeshur me Përpjekjen e saj Patetike për të na Bindur se “Rivendosja e Madhe” nuk është Rendi i ri Botëror …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura