VIDEO/MSM na bën për të Qeshur me Përpjekjen e saj Patetike për të na Bindur se “Rivendosja e Madhe” nuk është Rendi i ri Botëror …

Sipas BBC, termi “Rivendosja e Madhe” ka marrë më shumë se tetë milionë ndërveprime në Facebook dhe është shpërndarë pothuajse dy milionë herë në Twitter që nga fillimi i iniciativës së WEF.

Rivendosja e Madhe e ekspozuar dhe shpjeguar

Është e gjitha e lidhur, Rivendosja e Madhe, Revolucioni i Katërt Industrial, Rendi i Ri Botëror, Interneti i Trupave dhe mikroçipet e implantueshme njerëzore.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Nga Redaksia: SPAK bënë Sehir nga Penxherja kurse Populli ndjek Ndeshjet e Titanëve nga Brima e Çelsit …
Next post Ne po Përgatitemi për një Pushtim të Huaj me Flamur të Rremë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura