One thought on “Hello world!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Nuremberg 2: Dr.Reiner Fuellmich jep Mesazhin Shpresëdhënës Gjatë Konferencës për Shtyp në Bruksel …
Next post Administrata e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë (OSHA) do t’i përfundojë zyrtarisht mandatet e vaksinimit të punonjësve privatë ndaj Mandatit të Covid-19 nga nesër!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura