VIDEO/Nuremberg 2: Dr.Reiner Fuellmich jep Mesazhin Shpresëdhënës Gjatë Konferencës për Shtyp në Bruksel …


Doktor Reiner Fuellmich u paraqitë në Bruksel për gjyqin e shumëpritur, i emërtuar “Nuremberg 2″që pritet të nisë në fund të javës. Këtu janë disa intervista të shkurtra që ai dha gjatë fundjavës.

Ne kemi dhënë shënime të detajuara për videon e dytë, ku Reiner na jep një pasqyrë interesante në disa sisteme të ndryshme ligjore në mbarë botën. Gjyqësori në Indi dhe Afrikën e Jugut është më pak i korruptuar se disa shtete në Evropë si për shembull.

Në këtë video, Fuellmich tregon se ekipi i tij e di se kompanitë e Big Pharma po eksperimentojnë me doza vdekjeprurëse të vaksinave kundër Covid mbi ne. Ai gjithashtu thotë se ideja e “Nurnberg 2.0” është një koncept i shpikur, ndoshta i konceptuar si një psyop (e kemi përdorur gjithashtu për të thjeshtuar konceptin bazë, sigurisht jo për të promovuar një psy-op). Ai shtjellon konceptin e Operacionit Kapëse letrash për të shpjeguar më mirë se çfarë do të thotë në të vërtetë “Nurnberg”. Ai është i ditur, shumë. Pyetja e fundit ka të bëjë me Novak Djokovich, sot në Belgjikë janë tre yje: Kennedy (JFK), Djokovich dhe Reiner Fuellmich. Fuellmich, në fakt, do të donte shumë të fliste me Gjokoviçin, sepse është e rëndësishme të kesh heronj nga jeta reale, si sportistët më të mirë.

Efekti anësor ose rikthimi i punës së komitetit të tij me disa dëshmitarë kyç dhe ekspertë është se avokatët nga e gjithë bota i kanë kontaktuar atij (duke filluar nga fundi i vitit 2020). Pikërisht atëherë ai mësoi për falsitetin e testit PCR. Kompania e tij ka ngritur disa padi kundër testit PCR në Gjermani. Kjo është baza më e suksesshme për të sfiduar të gjithë operacionin ‘plandemik’. Nuk ka pasur asnjë pandemi në praktikë. Gënjeshtra tjetër është “infeksionet asimptomatike”. Kështu ata bashkuan kauzat e tyre dhe ndihmuan kolegët e tyre ndërkombëtarë të bënin të njëjtën gjë duke i vënë në kontakt me të njëjtët ekspertë.

Gjykata Kushtetuese e Afrikës së Jugut duket se është e pavarur. Në Evropë ka një gjyqësor të korruptuar – është vetëm një pjesë e karrierës së gjyqtarëve; megjithatë nuk do të thotë se ata po marrin ryshfet. Ne nuk mund t’i besojmë gjyqësorit tonë, ndaj duhet të krijojmë një të re, ashtu siç kemi nevojë për sisteme të reja ligjore, shëndetësore, arsimore, ekonomike etj.

Padia jonë është një “padi model” (i një lloji të ri), duke u treguar të gjithëve se duhet t’i marrim gjërat në duart tona, se mund të bëhet. Kjo padi është ende duke përdorur një hetim të jurisë së madhe, që është një këmbë në sistemin e vjetër. Por sapo të kemi akuzat, do të ketë një gjyq të vërtetë për të gjetur drejtësi për popujt e botës. Është një sistem i ri. Ne kemi njerëz që punojnë atje në Shtetet e Bashkuara, në kontinentin afrikan dhe pothuajse kudo tjetër. Por gjëja kryesore është t’u jepet njerëzve një ide për të gjithë pamjen përmes një procesi ligjor, të mbështetur nga ekspertë të vërtetë, në të cilin ata mund të marrin një vendim.

India është shumë përpara nesh dhe ndoshta disa nga vendet e Evropës Lindore. India është shumë më pak e korruptuar se gjyqësori ynë. Sistemi i tyre duket se ende po funksionon. Një kallëzim penal për vrasje ndaj Bill Gates është bërë rreth 2 javë më parë. Është marrë shumë seriozisht. Ai mund të dënohej me vdekje. Është e vërtetë që Bill Gates u ekspozua në Indi në 2017 – ky nuk është lajm i rremë. Më poshtë vijon procesi gjyqësor ndaj tij. Ky është një proces penal.

20-30 avokatë që punojnë me Fuellmich do të paraqesin prova duke filluar nga kjo javë. Por vetëm sot ai bashkoi forcat me 40 avokatë të tjerë luksemburgas dhe rreth 100 francezë. Të tjerë vijnë nga Italia, ky është vetëm fillimi.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ne po Përgatitemi për një Pushtim të Huaj me Flamur të Rremë …
Next post Hello world!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura