VIDEO/Simpoziumi: Mjekët e Censuruar Dënojnë Veprimet e Pandemisë në Amerikës në një Seancën Dëgjimore në Capitol Hill për Covid …

Senatori Ron Johnson është i vetmi anëtar i Kongresit që kujdeset për të vërtetën që fshihet nga Main Stream Media kur bëhet fjalë për plandeminë e COVID.

OAN, dhe Rumble do të jenë disa nga të vetmet platforma ku mund të shikoni simpoziumin e tryezës së rrumbullakët “COVID-19 A Second Opinion” në tërësinë e saj.

VIDEOJA PO INSTALOHET

Gjithashtu, mos e humbisni intervistën ekskluzive të Owen Shroyer me Dr. Ben Marble i cili shkoi drejtpërdrejt në The Alex Jones Show menjëherë pas përfundimit të ngjarjes në Capitol Hill.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Administrata e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë (OSHA) do t’i përfundojë zyrtarisht mandatet e vaksinimit të punonjësve privatë ndaj Mandatit të Covid-19 nga nesër!
Next post Kush është ai Kërriç që Mashtron Zonjën Prokiç!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura