Gazetari Ylli Dylgjeri: Erioni na Rrëmbeu Sëmundjen!

A kanë arrinjtë ndonjë armik?
Po.
Vetëm njerëzit mund ti rrezikojnë arrinjtë. Natyrisht edhe ata mund ta rrezikojnë njëri-tjetrin.

Disa shkencëtarë besojnë se mungesa e ushqimit ka nxitur paraqitjen e dukurisë së kanibalizmit në mesin e arrinjve, dukuri që është hasur edhe më parë, por rrallëherë kur i mungon ushqimi.

Keshtu pritet te ndodhe shpejt dhe ne Kopshtin Zoologjik te Tiranes.

Po vazhduan arrinjte aty te hane buke me reçel, do vije shpejt dita te kanibalizohen, te hane njeri tjetrin, ashtu siç po ndodh edhe te Shefat e larte në Qeveri, Bashki, e Federaten e Sporteve. Edhe keto Shefa po kanibalizohen si arrinjte.

Degjojini o njerez se çthone ne takimet publike per njeri tjetrin, edhe pse nuk e hane më buken me reçel! Mesybete! Kane dale organet mashkullore sheshit. Vesi po del hapur.

I pari ” i kanibaleve” te Bashkise, Erion Velija, po i tregon hapur shenjat e semundjes se arrinjve. Edhe pse ka kohe qe nuk ha me reçel fiku nga koha kur shiste fiq.

Ka dale sot ne tregun sportiv per te ngrenë Armando Duken!
Zoti i dhashte force. Edhe arrinjte e kane sot zili. Me gjuhe arrinjsh rënkojnë: ERIONI na e rrembeu semundjen…

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Rezultatet e Patologjisë Tregojnë se 93% e Njerëzve vdiqën pasi u Vaksinuan duke u Vrarë nga Vaksinat …
Next post Politikat e Gabuara detyrojnë Katër Shtete Evropiane të Shpallin fundin e Kufizimeve të Covid …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura