VIDEO/Arkitekti i Great Reset Klaus Schwab Mburret për Kontrollin e Qeverive Perëndimore …

Themeluesi i Forumit Ekonomik Botëror dhe arkitekti i Great Reset Klaus Schwab pranoi se OJQ-ja është në gjendje të drejtojë axhendën globale sepse ka depërtuar me sukses në kabinetet e disa qeverive botërore.

Duke folur me komentatorin politik dhe alumin e Bohemian Grove, David Gergen në vitin 2017 në Institutin e Politikës të Shkollës Harvard Kennedy, Schwab përshkroi se si modus operandi i WEF është të depërtojë në qeveri duke instaluar “udhëheqësit e rinj globalë”.

“Dhe më duhet të them, kur përmend emrat tanë, si zonja Merkel, madje edhe Vladimir Putin e kështu me radhë, ata të gjithë kanë qenë udhëheqës të rinj globalistë të Forumit Ekonomik Botëror”, tha Schwab për Gergen.

“Por ajo për të cilën ne jemi shumë krenarë tani është si brezi i ri, si kryeministri Trudeau, presidentët e vendeve të tjera, Argjentinë e kështu me radhë…”

“Kështu që ne po depërtojmë në kabinetet e qeverive,” pranoi Schwab.

“Kështu që dje, unë isha në pritjen për kryeministrin Justin Trudeau,” vazhdoi Schwab, “dhe do ta dija se gjysma e këtij kabineti ose edhe më shumë se gjysma e këtij kabineti janë udhëheqësit tanë, janë të vërtetë të rinjtë tanë globalë të botës.”

“Dhe kjo është e vërtetë edhe në Argjentinë”, shtoi Gergen.

“Është e vërtetë në Argjentinë,” pranoi Schwab, “dhe është e vërtetë në Francë tani, dua të them zotin President [Emmanuel Macron] i cili është një lider i ri global…”

Pamjet tregojnë se si globalizmi është në thelb një Mafie, me “Kumbarin” Schwab që mburret sesi liderët globalë nuk i nënshtrohen njerëzve të tyre, por vetëm atij.

Zgjidhja e Globalistëve për Plandeminë: Një traktat i ri që krijon në thelb një qeveri botërore (NWO).

Shikoni Videon e plotë, me një fjalim hyrës nga Schwab dhe një diskutim pasues me Gergen:

/PatriotikMedia –https://rumble.com/c/c-445114 /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post “Refugjati” Afgan në Bazën Quantico Sulmoi Seksualisht një Vajzë 3-Vjeçare dhe Argumentoi se Sjellja e tij ishte “e Pranueshme në Kulturën e tij”…
Next post VIDEO/Rezultatet e Patologjisë Tregojnë se 93% e Njerëzve vdiqën pasi u Vaksinuan duke u Vrarë nga Vaksinat …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura