VIDEO/Rezultatet e Patologjisë Tregojnë se 93% e Njerëzve vdiqën pasi u Vaksinuan duke u Vrarë nga Vaksinat …

(Eksluzive TeaParty.org) –
Të gjithë e dimë se vaksinat nuk janë të sigurta apo efektive. Jo vetëm që po i bëjnë njerëzit të zhvillojnë kushte të pakthyeshme si miokarditi dhe të vuajnë nga arresti i papritur kardiak së bashku me një mori efektesh të tjera të tmerrshme anësore, por ata po vrasin njerëz.

Steve Kirsch shkroi për një video të fundit që mori, e cila detajonte rezultatet e autopsisë së 15 trupave që u ekzaminuan, të cilët të gjithë kishin vdekur 7 ditë deri në 6 muaj pas marrjes së vaksinave për COVID-19.

Mjeku ligjor i prokurorit publik nuk pretendoi se vaksinat ishin shkaku i vdekjes në asnjë nga rastet, por pas ekzaminimit të mëtejshëm rezulton se ishte vaksina që vrau 14 nga 15 prej këtyre individëve.

Inspektimi i trupave zbuloi se organi më i sulmuar ishte zemra, e cila u gjet te të gjithë personat që vdiqën. Organe të tjera u zbuluan gjithashtu se ishin sulmuar gjithashtu.

Këto vaksina po vrasin njerëz me një ritëm qesharak të shpejtë. Është koha që përdorimi i tyre të ndërpritet fare. Fatkeqësisht, kjo nuk do të ndodhë së shpejti. Pavarësisht nga fakti që njerëzit po hetojnë këtë aspekt të vaksinave, pasi informacioni i zbuluar nuk po publikohet në revista “të rishikuara nga kolegët”, e majta dhe media kryesore thjesht do të vazhdojnë ta injorojnë atë.

Kirsch shpjegon se ai mori një email nga Mike Yeadon, ish-VP i Pfizer, i cili e nxiti atë të shikonte këtë video dhe tha:

Steve, kjo është për 15 minutat më të këqija që kam parë ndonjëherë.

Vaksinimi masiv kundër Covid19 po çon në vrasje masive.

Videoja i referohet këtij punimi, i cili u postua më 10 dhjetor 2021, me titull, “Për vaksinat COVID: pse ato nuk mund të funksionojnë dhe dëshmi të pakundërshtueshme të rolit të tyre shkaktar në vdekjet pas vaksinimit”, shkruar nga Sucharit Bhakdi, MD dhe Anne. Burkhardt, MD.

Ishin këto dy gra që kryen autopsinë e 15 pacientëve të lartpërmendur që vdiqën pas marrjes së vaksinave, të cilat u gjykuan të gjitha pa lidhje me vaksinën nga mjekësia ligjore.

Gjatë inspektimit të trupave, ata zbuluan prova të gjera se trupi në të vërtetë po sulmonte veten në 14 nga 15 pacientët. Në të 14 rastet, zemra është sulmuar.

Kirsch shkroi:

Një numër aspektesh të spikatura dominojnë në të gjitha indet e prekura të të gjitha rasteve:

  1. Ngjarjet inflamatore në enët e vogla të gjakut (endoteliti), të karakterizuara nga një bollëk limfocitesh T dhe qelizash endoteliale të sekuestruara, të vdekura brenda lumenit të vazës;
  2. akumulimi i gjerë perivascular i limfociteve T;
  3. një infiltrim masiv limfocitar i organeve apo indeve jolimfatike përreth me limfocite T.

Infiltrimi limfocitar ndodhte herë pas here në kombinim me aktivizimin intensiv limfocitar dhe formimin e folikulave. Aty ku këto ishin të pranishme, zakonisht shoqëroheshin me shkatërrim të indeve.

Rezultatet e këtij studimi janë në përputhje me sitin VAERS, si dhe me studime të tjera të pavarura, si ky dokument i lëndimit të vaksinës. Vaksinat po shkaktojnë ngjarje kardiake që po vrasin njerëz.

Pjesa e trishtuar është se profesionistët mjekësorë dhe ekspertët shkencorë mund të vazhdojnë të gjejnë prova konkrete që vërtetojnë se vaksinat janë shumë më të rrezikshme sesa janë të dobishme dhe megjithatë asnjëra prej tyre nuk do të bëjë një ndryshim të madh.

Vaksinat janë pjesë e agjendës globaliste dhe ato do të vazhdojnë të shtyhen mbi të gjithë njerëzimin derisa ne të gjithë të respektojmë.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Arkitekti i Great Reset Klaus Schwab Mburret për Kontrollin e Qeverive Perëndimore …
Next post Gazetari Ylli Dylgjeri: Erioni na Rrëmbeu Sëmundjen!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura