Djali i Nancy Pelosit po Hetohet nga FBI për Rryshfet nga 5 Kompani …

FBI po dënon familjen Pelosi për një çek prej 1,500 dollarësh në një klub ragbi mund të shkatërrojë të gjithë perandorinë e Pelosit, ose të paktën të shkaktojë një goditje të konsiderueshme në të. Kjo për shkak se çeku dyshohet se ishte një ryshfet i paguar nga djali i Nancy Pelosit, për të cilin Federalët po e hetojnë atë.

Djali i Pelosit, Paul Pelosi Jr., u shpall kohët e fundit si i përfshirë në 5 kompani që janë hetuar nga Fed për veprime të ndryshme të dyshimta. Ai kurrë nuk është arrestuar apo gjobitur për ndonjërën prej tyre, por ai ishte i lidhur me shumë më tepër kompani të përfshira në korrupsion ose vjedhje sesa një person mesatar.

Tani ka një tjetër, dhe këtë herë ai mund të përfshihet në keqbërje. Kjo sipas Daily Mail, e cila raporton se:

Djali i Nancy Pelosit është i përfshirë në një hetim të FBI-së ndaj një zyrtari të San Franciskos, i cili dyshohet se ishte korruptuar për të mbyllur një sy ndaj një komploti të korruptuar të pasurive të paluajtshme.

Paul Pelosi Jr. dhe të paktën tre nga bashkëpunëtorët e tij u intervistuan nga agjentët në një hetim pesë-vjeçar që rezultoi në një padi ndaj një fiksuesi të lejeve të ndërtimit për gjoja ryshfet një zyrtari të qytetit.

Me sa duket, Paul Pelosi Jr. dhe “bashkëpunëtorët” e tij u përfshinë në dhënien e ryshfeteve të një zyrtari, Rodrigo Santos, për të hequr shkeljet e lejeve në një banesë të mjerë, padyshim jo deri në kodin, në pronësi të të dashurës së Pelosi Jr.

Ata dyshohet se i dhanë ryshfet Santos-it, i cili që atëherë është paditur për mashtrim, duke derdhur mijëra dollarë në një klub ragbi që një zyrtar tjetër i dyshuar i korruptuar, Bernie Curran, e mbështet.

Edhe pse Curran dhe Santos mohojnë çdo keqbërje, duket se FBI ka disa prova mjaft të forta për ta: çekun. Siç raporton Daily Mail:

Një nga klientët e Santos, i quajtur vetëm si ‘Klienti 9’ në dokumentet e FBI-së, i shkroi Shoqatës së të rinjve Golden Gate një çek prej 1,500 dollarësh për të inkurajuar Curran të heqë njoftimet e shkeljeve kundër një ‘hoteli’ të mjerë të Distriktit të Misionit – i njohur në mesin e inspektorëve të ndërtimit si ‘ The Pit’ – e cila kishte një histori të gjatë shkeljesh të rrezikshme të lejeve, sipas mesazheve me tekst të marra nga federatat.

Raporti i Daily Mail shton gjithashtu se ndërsa prokurorët nuk kanë përmendur klientët e Santos, një nga zyrtarët e korruptuar, Paul Pelosi Jr. po përpiqej të hiqte njoftimet për shkelje nga një ndërtesë e tmerrshme që i përshtatej një përshkrimi të tillë në atë kohë, duke çuar në idenë se ai është “Klienti 9” misterioz, ose që është një nga partnerët e tij të biznesit.

Duke i shtuar besimin këtij spekulimi është se Paul Jr. pranoi se “ndihmoi në heqjen e citimeve nga prona” në 2019.

FBI gjithashtu supozohet se ka tekste midis palëve të përfshira, në të cilat ata diskutojnë çmimin e çekut të ryshfetit dhe çfarë kërkon pala që përpiqet të heqë njoftimet për shkeljen për paratë e saj.

Ndërsa djali i saj ka qenë i zënë duke paguar ryshfete të vogla për të shmangur rregullimin e një banese të varfër, vetë Nensi është marrë edhe me pasuri të paluajtshme. Epo, ndoshta jo duke u përkëdhelur. Ajo ka një portofol të pasurive të paluajtshme me vlerë dhjetëra miliona, një portofol që, së bashku me tregtimin e aksioneve, ndihmon në plotësimin e të ardhurave të saj të pakta në Kongres.

Ndoshta Paul Jr., nëse i shmanget burgut, mund t’i përmbahet menaxhimit të hoteleve familjare dhe ndërtesave të zyrave në vend që të paguajë ryshfete të vogla që tërheqin vëmendjen federale.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Covid/Çmenduri Autoritare me Mbylljet nëpër Kampet e Përqendrimit …
Next post “Raporti Sekret” i Ekspertit Haker me 25,000 fjalë Kërcënon të Zbulojë dobësitë Reale të Zgjedhjeve të Gjeorgjisë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura