VIDEO/Ndërsa Perëndimi Miraton shthurjen Morale, Rusia vepron Kundër Pedofilëve …

Ndërsa media perëndimore hiperventilon mbi lajmet e saj të rreme për ‘agresionin rus’ dhe pushtimet e afërta, Kremlini i ka kthyer në heshtje një objektiv krejt tjetër: pedofilinë.

Imagjinoni për një moment sikur Hollywood-i, mediat kryesore dhe agjencitë federale me tre shkronja të shpenzojnë aq shumë kohë dhe para në luftën kundër pedofilëve sa në luftën e tyre të përhershme propagandistike kundër Rusisë.

Së paku, Perëndimi do të luftonte një armik të vërtetë dhe jo një armik që është sajuar në një dhomë të rrëmujshme brenda Ministrisë së së Vërtetës. Kështu, i takon Rusisë, superfuqisë shpirtërore globale të mjetit të fundit, ta luftojë këtë betejë të denjë kryesisht e vetme.

Javën e kaluar, kur shumë qeveri perëndimore po shkelnin të drejtat civile të subjekteve të tyre për shkak të një tendosjeje virale me një përqindje më të mirë se 99 përqind të mbijetesës, ligjvënësit rusë miratuan – dhe pa bujë të tepruar dhe magji të fikëti – Ligjin #1248305-7 që imponon jetën burgim për “krime kundër integritetit seksual të të miturve”.

Dokumenti zgjat dënimin maksimal me burgim të përjetshëm për pedofilët. Aktualisht në Rusi, ngacmuesit e përsëritur të fëmijëve që janë dënuar më parë për dhunim të një fëmije nën moshën 14 vjeç përballen me një dënim të përjetshëm.

Sipas legjislacionit të përditësuar, i cili niset për në Kremlin muajin e ardhshëm për nënshkrimin e Presidentit Putin, një autor i përsëritur i shpallur fajtor për sulm ndaj një të mituri mbi moshën 14 vjeç mund të marrë një dënim të përjetshëm.

Përpjekjet e Dumës për të zgjeruar luftën kundër pedofilisë vijnë në një kohë kur bota po lufton kundër një pushtimi perëndimor të mendimit “progresiv” që është krejtësisht në kundërshtim me atë që përcakton një shtet të shëndetshëm dhe të arsyeshëm.

Kjo nuk do të thotë që devijuesit seksualë të rritur në shtëpi nuk ekzistojnë në Rusi, ose se Rusia i ka hartuar këto ligje veçanërisht duke pasur parasysh vlerat e diskutueshme perëndimore.

Megjithatë, Rusia është plotësisht e vetëdijshme për tendencat radikale progresive që kanë filluar të gllabërojnë kryeqytetet perëndimore. Dhe siç mund ta kuptojnë shumica e njerëzve, idetë nuk kanë respekt – veçanërisht në epokën e internetit – për kufijtë kombëtarë, as nuk kërkojnë pasaporta.

Në të kaluarën jo shumë të largët, shumica e njerëzve – të paktën në mesin e njerëzve të qëndrueshëm mendërisht – do të pajtoheshin se pedofilia është një krim i përmasave më të larta kundër anëtarëve më të cenueshëm të shoqërisë. Në ditët e sotme, një deklaratë e tillë ‘sigurie’ nuk gjen mungesë të kritikëve cinikë.

Edhe pse bota perëndimore nuk ka dalë dhe nuk është zotuar për besnikërinë e saj ndaj ngacmuesve të fëmijëve, ose nuk ka shtuar një ‘P’ në paradën LGBTQ+, ka disa shenja të pagabueshme që një ditë e tillë është paksa në horizont. Tashmë kemi kapërcyer disa Rubikonë që më parë ishin të paimagjinueshëm.

Siç qëndrojnë gjërat, bibliotekat publike janë duke pritur me krenari (të financuar nga taksapaguesit) Drag Queen Story Hours; një djalë transgjinor 13-vjeçar i quajtur ‘Desmond is Amazing’ është reklamuar në media si modeli ideal për fëmijët; dhe mjekët janë të dekurajuar fuqimisht nga sfidimi i atyre fëmijëve që thonë se duan të ‘kalojnë’ në seksin e kundërt, një vendim që përfshin hormonet dhe procedurat kirurgjikale për të cilat shumë njerëz pendohen më vonë në jetë.

Me qëllim apo jo, establishmenti perëndimor ngadalë po i kushtëzon njerëzit që të pranojnë nocionin se fëmijët shumë të vegjël mund të marrin vendime kritike të jetës për veten e tyre – deri në dhe duke përfshirë se çfarë seksi ata mund të identifikojnë si (një koncept tepër i ndërlikuar dhe i paprovuar që shpesh është mbjellë në mendjet e reja dhe mbresëlënëse me mirësjellje të mediave sociale).

Ky nuk është një hap shumë larg nga argumentimi se fëmijët duhet gjithashtu të rezervojnë të drejtën për të vendosur se në cilën moshë është e përshtatshme që ata të hyjnë në marrëdhënie seksuale dhe me kë të duan. Me fjalë të tjera, nuk ka më nevojë për udhëzime prindërore, besohet se në këtë rend të ri botëror të çuditshëm. Mediat kryesore, Hollywood, shkollat ​​publike dhe mediat sociale kanë pushtuar dyqanin.

Ky proces indoktrinimi me pika të ngadalta ka marrë vrull për një kohë të gjatë në botime të ndryshme. Në vitin 2017, për shembull, BBC botoi një artikull të titulluar, ‘Pedofilët kanë nevojë për ndihmë, jo për dënim – duhet ta di.’ Këtu lexuesi prezantohet me një mashkull anonim 60-vjeçarësh, i cili hap rrëfimin e tij duke deklaruar: “Ka një kohë të gjatë. meqenëse e kam përshkruar veten si pedofil. Pedofilia është një çrregullim, një orientim seksual thellësisht shqetësues. Për mua, ajo është shkaktuar nga përvojat traumatike në fëmijëri.”

E kapët? Autori ka thënë se pedofilia, në krahasim me të qenit një sëmundje mendore, është një tjetër “orientim seksual” i padëmshëm. Pikërisht që të gjithë jemi në të njëjtën faqe, Organizata Botërore e Shëndetësisë (ende) e rendit pedofilinë nën kategorinë e ‘Çrregullimeve të preferencës seksuale’. Megjithatë, kjo nuk i ka ndaluar njerëzit që duhet të dinë më mirë që ta kthejnë valën kundër sensit të përbashkët.

Vetëm këtë muaj, USA Today botoi një artikull me titull, ‘Çfarë po gabohet publiku në lidhje me pedofilinë’ ku u shtrua argumenti kokëfortë se “pedofili është një i rritur që tërhiqet seksualisht nga fëmijët, por jo të gjithë pedofilët abuzojnë me fëmijët, dhe disa njerëzit që abuzojnë seksualisht me fëmijët nuk janë pedofilë.”

Fatmirësisht, autori nuk u përpoq të shpjegonte saktësisht se kush ose çfarë mendohet se janë ngacmuesit e fëmijëve, por ndoshta është e sigurt të merret me mend, duke marrë parasysh gjendjen e mentalitetit modern liberal, ata do të binin diku në spektrin midis ‘viktimës’ dhe ‘ martir’.

Gjithsesi, është e qartë se ku po shkon kjo lojë e gjimnastikës gjuhësore e shndërrimit të grabitqarëve në viktima. Bota duhet të qëndrojë e palëkundur me Rusinë në këtë pikë kthese të madhe në histori dhe të tregojë intolerancën e saj ndaj përpjekjeve të vazhdueshme për të normalizuar krimin më të rëndë nga të gjithë. Fëmijët meritojnë asgjë më pak se zotimi i shoqërisë për mbrojtjen e plotë.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Ibsen Elezi: Ambasadore!
Next post VIDEO/Kamionistët Kanadezë Përsëri në Otava Kundër Rivendosjes së Madhe …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura