Jep Dorëheqje Presidenti i CNN Worldwide,Jeff Zucker …

Presidenti i CNN Jeff Zucker po jep dorëheqjen nga rrjeti kabllor i lajmeve, “në fuqi menjëherë”. Mediat kabllore sapo e raportuan lajmin.

“Presidenti i CNN Worldwide, Jeff Zucker tha të mërkurën se ai po jepte dorëheqjen, menjëherë”, tha Brian Stelter.

Zucker tha në një memo: “Si pjesë e hetimit për mandatin e Chris Cuomo-s në CNN, më pyetën për një marrëdhënie konsensuale me kolegun tim më të ngushtë, dikë me të cilin kam punuar për më shumë se 20 vjet. E pranova se marrëdhënia ka evoluar vitet e fundit. Më kërkuan ta zbuloja kur filloi, por nuk e bëra. Isha gabim. Si rezultat, unë jap dorëheqjen sot”.

“Zucker nuk e përmendi emrin e kolegut të tij në memo, por marrëdhënia është me Allison Gollust, shefin e marketingut për CNN. Gollust po qëndron në CNN, “tha ai.

“Në një email drejtuar stafit të dërguar menjëherë pas Zucker’s, Jason Kilar, CEO i WarnerMedia mëmë i CNN, tha: “Unë kam pranuar dorëheqjen e Jeff Zucker si Kryetar i WarnerMedia News dhe Sports dhe President i CNN Worldwide. Falenderojmë Jeff-in për kontributin e tij gjatë 9 viteve të fundit.”

Kilar shtoi: “Ne do të shpallim së shpejti një plan të përkohshëm udhëheqjeje. Të dyja këto organizata janë në krye të lojërave të tyre përkatëse dhe janë të përgatitura mirë për kapitujt e tyre të ardhshëm.”

“Bomba” e vërtetë është se Zucker po jep dorëheqjen për një tjetër skandal seksual në CNN, dhe jo për vlerësimet e tij në rrjetin CNN.

/PatriokMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Analiza/Gëzuar Joe Biden dhe Xi Jinping …
Next post “Urime të gjithëve!”: Deklarata e Trump për Dorëheqjen e Jeff Zucker është Thjesht Qesharake …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura