VIDEO/Intervista e Donald Trump për Newsmax: SHBA po Shkon në Ferr dhe Shumë shpejt …

Ish-Presidenti Donald Trump i ftuar në Newsmax ka dhënë disa detaje të rendësishme për disa zhvillime në SHBA.

Ish-Presidenti Trump gjatë intervistës ka folur dhe për të burgosurit e 6 Janarit në kapitol.

Ish-Presidenti Trump deklaroi se: “Unë absolutisht do t’i falja nëse gjërat nuk funksionojnë në mënyrë të drejtë.”

Trump përsëriti gjithashtu se megjithëse u pëlqen Demokratëve të pretendojnë se 5 oficerë policie vdiqën më 6 janar, por që në fakt askush nuk vdiq atë ditë, me përjashtim të Ashli Babbit.

Gjithashtu Trump gjatë intervistës Newsmax deklaroi:

Kaq patetike të shikosh Komitetin e Pazgjedhur të hakerëve politikë, gënjeshtarëve dhe tradhtarëve duke punuar kaq ethshëm për të ndryshuar Aktin e Kolegjit Zgjedhor, në mënyrë që një nënkryetar të mos mund të sigurojë rezultatet e ndershme të zgjedhjeve, kur vetëm një vit më parë ata thanë se “Zëvendëspresidenti nuk ka absolutisht të drejtë të sigurojë të vërtetën e rezultatit ose rezultatet e një zgjedhjeje.” Me fjalë të tjera, ata gënjyen dhe Zëvendës Presidenti e kishte këtë të drejtë ose, më saktë, mund t’ua kthente votat ligjvënësve të ndryshëm për rivlerësim pasi u gjetën kaq shumë mashtrime dhe parregullsi. u kthyen te ligjvënësit, ose nëse Nancy Pelosi, e cila është brenda e ngarkuar për sigurinë e Kapitolit, kishte marrë rekomandimin tim dhe kishte rritur ndjeshëm sigurinë, nuk do të kishte “6 janar” siç e njohim ne! Prandaj, Komiteti i Pazgjedhur duhet të hetojë pse Nancy Pelosi bëri një punë kaq të dobët për të mbikëqyrur sigurinë dhe pse Mike Pence nuk i ktheu votat për ricertifikim ose miratim, pasi tani është treguar se ai kishte të drejtë ta bënte qartë!

Trump ka folur dhe për mediat:

Mediat e lajmeve të rreme kanë bërë gjithçka në fuqinë e tyre për të mos raportuar rekordin e 122 milionë dollarëve që është mbledhur për Save America dhe është shpallur publikisht mbrëmë, ata urrejnë që kam thyer të gjitha rekordet. The Failing New York Times refuzon të pranojë se fuqia e miratimit të Trump është shumë më e fortë sot se kurrë më parë – është praktikisht e patëmetë! Vendi ynë nuk mund të jetë më i fortë nëse nuk kemi një media të ndershme, të hapur dhe të drejtë dhe fatkeqësisht, media jonë është kryesisht e rreme dhe e korruptuar. Populli i vendit tonë kërkon të vërtetën!

Trump flet dhe për dorëheqjen e ish-presidenti e CNN, Jeff Zucker:

Jeff Zucker, një mashtrues i klasit botëror, i cili ka udhëhequr vlerësimet dhe ka sfiduar CNN-in me lajme reale për një kohë të gjatë, është ndërprerë për shumë arsye, por kryesisht sepse CNN ka humbur rrugën me shikuesit dhe të gjithë të tjerët. Tani është një shans për të vendosur Fake News në sediljen e pasme, sepse mund të mos ketë asgjë më të rëndësishme se sa të korrigjoni median e tmerrshme LameStream në vendin tonë, dhe në rastin e CNN, në të gjithë botën. Jeff Zucker është zhdukur – urime të gjithëve!

Ndiqni intervistën e plotë:

/PatriokMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post “Urime të gjithëve!”: Deklarata e Trump për Dorëheqjen e Jeff Zucker është Thjesht Qesharake …
Next post Si arriti QAnon të fiksohej pas “Adrenokromit”, një Drogë kjo Hollivudiane që “Merrej” nga fëmijët …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura