Sondazh: 70% e Amerikanëve Thonë se është Koha për të “Pranuar Covid-in dhe të Vazhdojmë Jetën tonë”

Një sondazh i ri i Monmouth zbulon se 70 për qind e amerikanëve mendojnë se është koha për të jetuar me COVID dhe për të vazhduar me jetën tonë.

Përkundrazi, është interesante se njerëzit që janë infektuar me COVID kanë më shumë gjasa të duan që shoqëria të largohet prej tij sesa ata që nuk janë infektuar.

“Plotësisht 7 në 10 amerikanë (70%) pajtohen me ndjenjën se ‘është koha të pranojmë që Covid është këtu për të qëndruar dhe ne vetëm duhet të vazhdojmë me jetën tonë’ – duke përfshirë 78% të atyre që raportojnë se kanë marrë Covid dhe 65 % e atyre që thonë se nuk janë infektuar,” sipas Monmouth.

Dallimi kryesor në ndjenja shihet në mënyrë të parashikueshme në përkatësinë politike, me 89% të republikanëve që duan të ecin përpara, së bashku me 71% të të pavarurve, por vetëm 47% të demokratëve.

Numrat e sondazhit do ta bëjnë leximin problematik për ata që e kanë kthyer marrjen e vaksinave të shumta dhe mbështetjen me forcë të mandateve të bllokimit dhe rregullave të maskave në një fe me status të lartë. …

Një pjesë e dëshirës për të parë fundin e pandemisë dhe që të gjithë të ecin përpara mund të lidhet me mbulimin e pamëshirshëm të çështjes nga media.

Një sondazh i kryer muajin e kaluar nga NewsNation/ Decision Desk HQ zbuloi se vetëm 10 për qind e amerikanëve u besojnë mediave kur bëhet fjalë për informacionin rreth COVID-19.

/PatriotikMedia – Summit.News/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Emërtimi Skllavëri lindi dhe Servilët (Shërbëtorët) …
Next post LIVE: Seanca për mosbesimin ndaj Qeverisë Krivokapiç
error: Ky publikimet jane te mbrojtura