Ajo që Prisnim Ndodhi: Arrestohet Melinda French Gates – Pritet dhe Arrestimi i Bill Gates …


Mbas shumë seancash gjyqësore dhe verifikimeve të provave nga JAG vjen dhe fundi i shumë pritur për shumë njerëz në botë.

Ditën e enjte marinsat amerikanë i dhanë një urdhër arresti ushtarak Melinda French Gates, gruaja e Bill Gates, të cilën ja dërguan në rezidencën e saj ku strehohej Melinda në tokat e saj në Medina në Uashington, raporton Agjenti i JAG për Patriotik Media.

Në shtator, ishte Melinda Gates që dëshmoi kundër ish-bashkëshortit të saj në gjykatën ushtarake në Gjirin e Guantanamos. Megjithëse Bill Gates u shpall fajtor dhe më pas u mundua të mbrohej me avokatët e tij, Melinda supozohet se i ishte dhënë imunitet nga ndjekja penale në këmbim të dëshmisë së saj.

“Marrëveshja e saj ishte e përkohshme,ku përcaktoi që ajo të pranonte përfshirjen e saj të plotë në krimet e Bill. Ndërkohë janë gjetur aq shumë prova sa ajo nuk mund ti shmangej dot sepse ishte thellësisht e përfshirë dhe bashkëpunëtore në trafikimin e fëmijëve të organizuar nga i shoqi Bill i cili akuzohet dhe për promovimin e tij të vaksinave vdekjeprurëse. Belinda u mundua të justifikohej duke deklaruar se nuk mund të diskutonte provat tani,por do ti diskutonte më vonë”, raporton burimi ynë.

Agjenti i JAG është pyetur nëse Melinda French Gates do të përballet me një gjykatë ushtarake, ai tha se: “Kur autoritetet civile i shpërfillin këto krime të tmerrshme dhe kur refuzojnë të ndjekin penalisht kriminelët me hiret e tyre të mira dhe kur pranojnë ryshfet apo dhe kompensim për t’i lënë këta zuzar të ecin të lirë, JAG ka përgjegjësinë për të garantuar drejtësi” deklaroi Agjenti për burimin tonë.

Akti i Kryengritjes i vitit 1807, të cilin Presidenti Donald J. Trump e aktivizoi përpara zgjedhjeve të vjedhura, zëvendëson Aktin Posse Comitatus të vitit 1878, i cili kufizon fuqitë e personelit ushtarak për të zbatuar politikat e brendshme brenda Shteteve të Bashkuara.

“Ne kemi autoritetin t’i bëjmë këto arrestime pa pasur ndërhyrje apo paragjykime. Ne nuk jemi duke arrestuar qytetarët e zakonshëm deklaroi agjenti. Ne po marrim në paraburgim më të keqen nga më të këqijat, njerëz që kanë kryer tradhti dhe krime që ndikojnë në shoqëri tonë. Melinda është një nga ata njerëz dhe, po, ajo do të përgjigjet përpara një gjykatë ushtarake”, tha burimi ynë.

Kjo është hera e dytë që JAG ka revokuar një marrëveshje imuniteti. E para ishte me Marc Mezvinsky.

I pyetur për fatin e Bill Gates,Agjenti i JAG deklaroi se së shpejti do kryhet dhe arrestimi i tij pavarësishte manovrave që ai po bën.por të gjitha këto do të jenë një fllusk sapuni që do të humbasi shumë shpejt,bëni durim se do t’ju njoftojmë edhe për këtë ngjarje e mbyll Agjenti i JAG.

Ndalohet kopjimi i artikullit pa marrë konfirmimin e Redaksisë.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post LIVE: Seanca për mosbesimin ndaj Qeverisë Krivokapiç
Next post Ish-Ministri Drejtësisë: Skavica një Investim Amerikan me Paratë tona.
error: Ky publikimet jane te mbrojtura