VIDEO/Denoncuesja e Departamentit të Shëndetësisë në Luiziana: Rastet Covid Janë të fryra për Përfitime …

Project Veritas publikoi të mërkurën një video të një denoncuesi të Departamentit të Shëndetësisë në Luiziana që pretendonte se rastet e Covid ishin fryrë për përfitime.

Jeanne Stagg, një sinjalizuese e cila ka punuar në Menaxhimin e Shfrytëzimit të Pacientëve Shtetëror i tha Project Veritas se ajo ishte dëshmitare e rasteve të koduara si Covid që nuk duhet të renditeshin Covid si “diagnoza primare”.

“Jam përpjekur të ndërgjegjësoj udhëheqjen time, madje edhe me Departamentin e Mashtrimit, Mbetjeve dhe Abuzimit, dhe kjo thjesht ra në vesh të shurdhër,” tha ajo për Project Veritas.

“Tani, kjo nuk është specifike për COVID-19. Ky është çdo pranim në spital. Nuk na lejohet të bëjmë rishikim të nevojës mjekësore. Pra, u jep spitaleve pushtet të lirë për të pranuar gjithçka që duan. Kodoni si të duan ata”, tha sinjalizuesi.

Stagg i tha Project Veritas se për shembull, një person që hyri për plagë të shumta me armë zjarri ishte koduar si Covid.

Project Veritas raportoi:

“Një burim që punon për Departamentin e Menaxhimit të Shfrytëzimit të Shfrytëzimit të Spitaleve të Bashkuar të Kujdesit Shëndetësor të Luizianës, po i jep bilbil rasteve të COVID-19 që mund të fryhen për nxitje financiare.

Shembulli i pacipë i një abuzimi të tillë të mundshëm ishte një pacient që kishte plagë të shumta me armë zjarri me diagnozën e tij kryesore të renditur si COVID-19.

United Healthcare of Louisiana është krahu i Medicaid i shteteve dhe siç thekson sinjalizuesi Jeanne Stagg në një bisedë me Shefin Mjekësor të United Healthcare të Luizianës, Dr. Julie Morial, ka disa stimuj financiarë që spitalet të preferojnë të kodojnë pacientët si shtrimet në spital për COVID-19.

“Epo, ndoshta kjo është … ndoshta kjo po nxit një pjesë të motivimit,” tha Dr. Morial përpara se të deklaronte se shkalla e Medicaid për rimbursimin e pacientëve COVID-19 është edhe më e lartë dhe më e shpejtë.

Project Veritas publikoi gjithashtu pamjet e një thirrjeje drejtuese brenda United Healthcare të Luizianës, ku përpjekja e sinjalizuesit për të diskutuar diagnozat e pahijshme primare që ajo po sheh u hodh poshtë.

Një element kryesor i kësaj historie është fakti që veprimet e fundit nga zyrtarët publikë kanë lejuar që problemi të vazhdojë, dhe sinjalizuesi beson se kodet e gabuara mund të jenë shkaku i goditjeve të COVID-19 që ndikojnë në vendimet kryesore të shëndetit publik.

Ndiqni videon e mëposhtme:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Analiza: Si dyfishimi Amerikan në Zgjerimin e NATO-s çoi Përfundimisht në Krizën e Sotme …
Next post LIVE: Seanca e mosbesimit të qeverisë Krivokapiç
error: Ky publikimet jane te mbrojtura