Denoncimi i Aktivistit: Diskriminimi ka për Përgjigje Diskriminimin …

Aktivisti Andrea Bregu në një postim në rrjetet sociale ka denoncuar Pronarin e Big Market-it Vullnet Sinën i cili sipas aktivistit ka pushuar nga puna një zonjë/ushë e quajtur Elsa të cilën e ka diskriminuar,e cila për shkak të nevojave të ditura në Shqipëri për të jetuar i duhet të shkonte në punë ditën e sotme por Vullneti i Edvinit me urdhër të prerë ka pushuar Elsën nga puna ….

Postimi i plotë:

Diskriminimi ka për përgjigje Diskriminimin.
Neni 18/2 i Kushtetutës së Shqipërisë:

Askush nuk mund të diskriminohet padrejtësisht për shkaqe të tilla si gjinia,
raca, feja, etnia, gjuha, bindjet politike, fetare a filozofike, gjendja ekonomike,
arsimore, sociale ose përkatësia prindërore.

Big Market i Vullnet Sinës (një ndër miqve të Edvin Ramës) ka Diskriminuar Elsën e cila për shkak të nevojave të ditura në Shqipëri për të jetuar i duhet të shkonte në punë ditën e sotme por Vullneti i Edvinit me urdhër të prerë ka pushuar Elsën, e cila ka përfunduar studimet si Eksperte Kontabël me vlerësimet maksimale.

Kam pothuajse dy vite që i kam hequr vizën bisnesit të Vullnetit për shkak të ushqimeve të skaduara dhe të fallsifikuara, sot i heq vizën e dytë duke ftuar çdo Shqiptar që e ndjen veten cik Shqiptar ta BOJKOTOJNË rrjetin e Vullnetit të Edvinit.

BojkotoBigMarket

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Pas Revoltës së Kamionistëve,Shumica e Kanadezëve tani Duan që Rregullat e Covid të Marrin fund Menjëherë …
Next post VIDEO/Pas disa Vitesh Censurimi të Patriotëve të Krishterë dhe Konservatorëve, Shumica Njerëzit po Largohen nga Facebook?
error: Ky publikimet jane te mbrojtura