Dr. Robert Malone: ​​”Çmenduria e Formimit Masiv Duhet të Ndalojë” …

Gruaja ime, Jill ka punuar në kopshtin zoologjik të San Diegos dhe në parkun e kafshëve të egra për njësinë kërkimore të quajtur CRES (Qendra për Kërkimin mbi Speciet e Rrezikuara) në fund të viteve 1980. Ajo bëri kërkime parësore të sjelljes mbi diadat nënë-fëmijë, si praktikante dhe më vonë si punonjëse.

Në veçanti, ajo ishte e përfshirë në studime të sjelljes që përfshinin makakët me bisht luani, të cilët janë një specie e rrezikuar e majmunëve nga India. Qëllimi i hulumtimit ishte gjetja e mënyrave për të rritur mirëqenien emocionale të kafshëve, pasi disa nga këta majmunë kanë probleme të rëndësishme gjatë mbarështimit në robëri.

Ishte një nënë e quajtur Polly dhe vajza e saj e mitur Dewa, të cilat ishin veçanërisht interesante. Polly e linte vajzën e saj të mitur të ushqehej me gji për një kohë dhe kur ajo ishte e lodhur nga kjo, ajo e tërhiqte nga thithka dhe fjalë për fjalë e mbante kokën e Dewa-s në dyshemenë e betonit për rreth 30 sekonda. Dewa do të bërtiste dhe do të bërtiste – me krahët dhe këmbët e saj të vogla që rridhnin përreth. Atëherë Polly do ta linte papritmas të ikte dhe foshnja do të ikte duke bërtitur larg saj. Ishte e tmerrshme të shikoje.

Jill e vëzhgoi këtë çift gjatë foshnjërisë. Ajo vazhdoi të vëzhgonte ndërsa Dewa u rrit dhe kishte një djalë të saj të mitur. Një ditë, kur majmuni i vogël ishte mjaft i vogël, Dewa u lodh duke ushqyer foshnjën. Ajo fjalë për fjalë e tërhoqi atë dhe e mbajti fort në tokë ndërsa ai përpëlitej dhe bërtiste – ashtu siç i kishte bërë nëna e saj.

Efektet e abuzimit, neglizhencës dhe dëmeve që u bëhen fëmijëve mund dhe do të kalojnë brez pas brezi. Shpesh, këto efekte afatgjata te personi janë të panjohura derisa personi të rritet dhe të ketë fëmijët e tij.

Fëmijët tanë janë e ardhmja jonë. Ata duhet të mbrohen nga politikat e rënda dhe joefektive që mbrojnë në mënyrë margjinale të rriturit mbi mirëqenien e asetit tonë më të çmuar. Femijet tane. Më lejoni ta shkruaj përsëri për theksim… fëmijët tanë janë e ardhmja jonë.

Unë kam shkruar dhe folur për mandatet e vaksinave për fëmijët dhe pse ato janë të gabuara. Fëmijët janë rrallë në rrezik të sëmundjes së rëndë nga COVID-19/SARS-CoV-2 dhe pothuajse të gjitha vdekjet e fëmijëve kanë qenë ato me sëmundje shoqëruese. Vaksinat kanë një profil të lartë të efekteve anësore tek fëmijët që nuk është analizuar plotësisht.

Kjo është arsye e mjaftueshme për të mos lejuar mandate, qoftë edhe mandate të bordit të shkollave të qeverisë shtetërore apo rajonale. Por nuk kam shkruar aq shumë për maskat, mbylljen e shkollave dhe egoizmin e sindikatave të mësuesve, të cilët janë më të interesuar të mbrojnë veten sesa fëmijët.

Artikulli që duhet lexuar patjetër: Studimi i vetëm që pretendon se puna e maskave kirurgjikale sapo ka rënë.

Fëmijët janë në rrezik shumë të vogël nga sëmundja e rëndë COVID-19. Shumica e fëmijëve në SHBA tani kanë imunitet natyror, shumë janë vaksinuar dhe Omicron nuk është gjë tjetër veçse një ftohje për shumicën dërrmuese të fëmijëve dhe të rriturve. Edhe gjatë Delta, fëmijët rrallë zhvillojnë sëmundje të rëndë COVID-19. Ata kanë sistem imunitar të fortë dhe të shëndetshëm.

Kjo sëmundje shtresohet sipas moshës dhe sëmundjeve shoqëruese. Të gjithë e dimë këtë deri tani. Për më tepër, as maskat dhe as vaksinat nuk parandalojnë infeksionin, riprodhimin ose transmetimin e llojit Omicron të SARS-CoV-2.

Nuk ka asnjë arsye për të maskuar fëmijët në shkolla. Nuk ka asnjë arsye për të maskuar fëmijët në dyqane, restorante, parqe, programe pas shkollës etj. Nuk ka asnjë arsye që fëmijët të kenë mburoja pleksiglas rreth tyre në klasë.

Nuk ka asnjë arsye pse ne duhet t’u mohojmë fëmijëve programet e stërvitjes, sportet, kujdesin pas shkollës dhe edukimin fizik. Është koha për t’i dhënë fund programeve të distancimit social dhe për t’i lënë fëmijët të jenë fëmijë. Fëmijët janë qenie sociale. Të kesh ndërveprime normale sociale me njerëz të tjerë, me fëmijë të tjerë është thelbësore për rritjen në një mjedis të shëndetshëm. Izolimi social i fëmijëve nuk është në rregull.

Sportet, programi pas shkollës, kujdesi për fëmijët, aktivitetet rekreative dhe aktivitetet jashtëshkollore duhet të kthehen në normalitet.

Një mënyrë e rëndësishme që fëmijët mësojnë është mimika. Shprehjet e fytyrës së miqve, mësuesve, mentorëve, prindërve jo vetëm që janë të rëndësishme për zhvillimin e të folurit, ato janë të rëndësishme që fëmijët të mësojnë normat dhe sjelljet emocionale. Nuk e dimë se çfarë dëmi po bëjmë duke maskuar. Në këtë pikë, efektet afatgjata janë të panjohura.

Për më tepër, fëmijët e pavaksinuar COVID-19 nuk duhet të trajtohen ndryshe nga çdo fëmijë tjetër. Nuk është punë e askujt tjetër përveç prindit nëse një fëmijë është i vaksinuar për COVID-19 apo jo. Amerikanët kanë një të drejtë themelore për privatësi dhe nuk ka asnjë klauzolë përjashtimi për njerëzit më të rinj se një moshë të caktuar.

Fëmijët e pavaksinuar ose fëmijët e demaskuar nuk duhet të ndahen, të turpërohen apo të futen në dhoma të veçanta. Ata nuk duhet të përjashtohen nga këndi i lojërave apo aktivitetet sportive. Shoqëria, qeveria jonë, po i bën një dëm të paparë dhe të njohur zhvillimit të shëndetshëm të fëmijëve tanë. Kjo duhet të ndalet.

Testimi për COVID-19 i fëmijëve tanë të shkollës duhet të përfundojë. Jo vetëm që është një procedurë mjekësore që u detyrohet fëmijëve, shpesh pa lejen e tyre, por nuk është e nevojshme.

Është e pakëndshme dhe më shumë se kaq, është një shkelje e trupit të tyre. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur shkollat dhe institucionet e tjera sociale ua detyrojnë këtë test fëmijëve për shkak të statusit të tyre të vaksinimit.

Ndërsa administrata Biden dyfishon maskat, testimet dhe vaksinat për fëmijët, njerëzit po zgjohen. Demokratët po krijojnë një ushtri republikanësh të rinj dhe familjesh të pavarura, të cilët aktualisht janë dhe do të votojnë në të ardhmen në zgjedhjet afatmesme.

Testimi për COVID-19 i fëmijëve tanë të shkollës duhet të përfundojë. Jo vetëm që është një procedurë mjekësore që u detyrohet fëmijëve, shpesh pa lejen e tyre, por nuk është e nevojshme.

Është e pakëndshme dhe më shumë se kaq, është një shkelje e trupit të tyre. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur shkollat ​​dhe institucionet e tjera sociale ua detyrojnë këtë test fëmijëve për shkak të statusit të tyre të vaksinimit.

Ndërsa administrata Biden dyfishon maskat, testimet dhe vaksinat për fëmijët, njerëzit po zgjohen. Demokratët po krijojnë një ushtri republikanësh të rinj dhe familjesh të pavarura, të cilët aktualisht janë dhe do të votojnë në të ardhmen në zgjedhjet afatmesme.

Kjo është një luhatje prej 14 pikësh nga një avantazh demokratik me nëntë pikë në avantazhin e GOP me pesë pikë dhe ndër avantazhet më të mëdha që GOP ka pasur ndonjëherë në sondazhin e Gallup.

Ndërsa udhëtojmë nëpër vend, duke folur në konferenca, kisha, samite dhe mitingje, dëgjojmë nga prindërit vazhdimisht fraza si kjo.

“Unë kam qenë një demokrat, por tani nuk mendoj se do të jem në gjendje të votoj përsëri për një demokrat.”

“Unë nuk e di më se çfarë jam.”

“Unë po vë në dyshim gjithçka që përdor për të besuar për partinë demokratike”

Shkenca është shumë e qartë për fëmijët tanë. Të dhënat janë të qarta. Fëmijët duhet të lejohen të kenë fëmijëri normale. Prindërit tanë që po i kushtojnë vëmendje e dinë këtë.

Fëmijët tanë janë pasuria jonë më e çmuar.

Nëse dyshoni në atë që po them, atëherë dëgjoni tregimet e tyre.

Dhe pastaj dëgjoni se çfarë kanë për të thënë një kardiolog pediatrik dhe një psikiatër pediatër për këtë.

Kjo që po bëjmë është e gabuar. Duhet të ndalet. Tani. Dëmi i bërë tashmë do të zgjasë për dekada.

Nga Dr. Robert W Malone MD, MS

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Presidenti i El Salvadorit: Egziston një Plan për të Shkatërruar qëllimisht Shtetet Bashkuara …
Next post Pas Revoltës së Kamionistëve,Shumica e Kanadezëve tani Duan që Rregullat e Covid të Marrin fund Menjëherë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura