Pas Revoltës së Kamionistëve,Shumica e Kanadezëve tani Duan që Rregullat e Covid të Marrin fund Menjëherë …

Nga Paul Joseph Watson –

Pas një lëkundjeje masive prej 15 pikë përqindjeje në hapësirën e vetëm dy javëve dhe që përkon me revoltën e kamionistëve, shumica e kanadezëve tani duan që të gjitha rregullat e COVID të marrin fund.

Një sondazh i kryer nga Instituti Angus Reid zbuloi se 54 për qind e kanadezëve pajtohen se “është koha për t’i dhënë fund kufizimeve”, me kategorinë e përgjigjeve “plotësisht dakord” që rritet me 11 pikë në vetëm një dy javë.

Sondazhi zbuloi gjithashtu se një shumicë e njerëzve në çdo zonë, përveç Atlantikut të Kanadasë, “ndjejnë se tani është koha për të hapur gjërat”.

Në Quebec, i cili ka parë futjen e disa prej kufizimeve më të hapura më drakoniane për COVID, 59 përqind duan të shohin kufizimet të anulohen kundrejt vetëm 34% që janë kundër.

“Grupi i vetëm mosha dhe gjinia që nuk kundërshton shumicën për këtë pyetje janë gratë mbi moshën 54 vjeç. Të paktën gjysma e grupeve të tjera – të udhëhequra nga meshkujt 35 deri në 54 vjeç – thonë se kufizimet duhet të marrin fund,” sipas Angus Reid. .

Shumica e Kanadasë përfundojnë kufizimet incid13

“Të vetmit demografikë që duan që këto kufizime të vazhdojnë janë zonjat e moshuara të maceve që kanë gëlltitur propagandën e medias dhe mendojnë se kanë një shans 50% ose më shumë për t’u shtruar në spital nëse e kapin këtë insekt”, vëren Chris Menahan.

Ndryshimi i ndjenjave është nxitur padyshim nga suksesi i Konvojës së Lirisë, të cilët megjithë sharjet e tyre nga media dhe kryeministri Justin Trudeau, kanë parë mbështetjen për demonstrimin e tyre në rritje.

Candice Bergen, nënkryetare e Partisë Konservatore, kundërshtoi përpjekjet e turbullta të Trudeau për ta portretizuar grupin si racistë dhe homofobë, duke pohuar se ata përfaqësonin miliona që “janë mjaftuar me bllokime dhe premtime të thyera”.

“Ata meritojnë të dëgjohen dhe meritojnë respekt”, shkroi ajo në Twitter.

Blackface Justin gjithashtu fillimisht pretendoi se grupi përfaqësonte një “pakicë të skajshme” me “pikëpamje të papranueshme”, një shpifje plotësisht e kundërshtuar nga rezultatet e sondazhit të Angus Reid.

Protesta filloi si një reagim ndaj rregullave të mandatit të vaksinave që diktojnë kamionistët që kthehen në Kanada nga karantina e SHBA-së pasi të mbërrijnë në shtëpi.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dr. Robert Malone: ​​”Çmenduria e Formimit Masiv Duhet të Ndalojë” …
Next post Denoncimi i Aktivistit: Diskriminimi ka për Përgjigje Diskriminimin …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura