Presidenti i El Salvadorit: Egziston një Plan për të Shkatërruar qëllimisht Shtetet Bashkuara …

Presidenti i El Salvadorit Nayib Bukele shkroi në Twitter të hënën duke pyetur veten nëse ekziston një plan i qëllimshëm për të shkatërruar Shtetet e Bashkuara nga brenda.

“A ekziston një plan i qëllimshëm për të shkatërruar Shtetet e Bashkuara nga brenda? Pse autoritetet dhe disa nga mediat as që po i komentojnë këto gjëra? Pse po i lënë qytetet e tyre të bukura të kalben?” Presidenti Bukele shkroi në Twitter.

Komenti i tij ishte në përgjigje të një raporti të New York Post në raftet bosh në një dyqan Rite Aid në New York City që do të mbyllet së shpejti për shkak të hajdutëve të dyqaneve.

Amerika ishte dikur një vend i mrekullueshëm, por pranimi i krimit nga e majta, shkatërrimi i qyteteve tona dhe sulmet ndaj policisë kanë rezultuar në numrin më të madh të vrasjeve në disa qytete të SHBA-së në vitin 2021.

Zyrtarët demokratë vazhdojnë të lejojnë plaçkitësit të egranë dhe krimi të rritet në Nju Jork dhe gjetkë.

Pas kapjes dhe arrestimit të kriminelëve, akuzat u reduktuan në kundërvajtje dhe hajdutët u kthyen në rrugë në më pak se 24 orë për të vjedhur sërish!

Dhe falë demokratëve dhe politikave shkatërruese të Joe Biden, matja e inflacionit në SHBA ka arritur nivelin më të lartë në dekada, që nga fillimi i viteve 1980.

Joe Biden nuk është i paaftë – Ai po bën pikërisht atë që ishte punësuar për të bërë: Kolapsi i Amerikës.

Post Millenial raportoi:

“Presidenti i El Salvadorit Nayib Bukele thotë se shkatërrimi i qyteteve amerikane mund të jetë pjesë e një “plani të qëllimshëm”.

Vërejtjet e tij të kujtojnë vëzhgimet e bëra nga vëzhgues të tjerë ndërkombëtarë, të cilët shikojnë përqafimin e Amerikës ndaj gërmadhave të zgjuara mes infrastrukturës së shkatërruar të vendit dhe sundimit të ligjit.

“A ka një plan të qëllimshëm për të shkatërruar Shtetet e Bashkuara nga brenda?” Bukele shkroi në Twitter të hënën. “Pse autoritetet dhe disa nga mediat as që po i komentojnë këto gjëra? Pse po i lënë qytetet e tyre të bukura të kalben?”

Bukele, i cili fitoi vëmendjen ndërkombëtare për bërjen e Bitcoin-it një monedhë zyrtare në vendin e tij të El Salvadorit, i postoi komentet e tij në Twitter në përgjigje të një artikulli të New York Post që theksonte raftet bosh në një dyqan Rite Aid që së shpejti do të mbyllet në qytetin e Nju Jorkut.

Dyqani është një nga të shumtët që janë nxjerrë jashtë biznesit që nga fillimi i pandemisë së vjedhjeve të pakontrolluara të dyqaneve dhe plaçkitjeve të organizuara. Nëpër qytetet kryesore të SHBA-së, prokurorët kanë refuzuar të akuzojnë hajdutët e dyqaneve, duke argumentuar se një veprim i tillë heq të drejtën e njerëzve me ngjyrë”.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Rusia dhe Kina Vendosin Sanksione Kundër Planit për të Kufizuar Përdorimin e USD …
Next post Dr. Robert Malone: ​​”Çmenduria e Formimit Masiv Duhet të Ndalojë” …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura