VIDEO/Investigimi i MSNBC: Manipulimi i Votave nga Mashtrimi Zgjedhor në SH.B.A …

Investigim shumë interesant i bërë nga MSNBC në lidhje me mashtrimin zgjedhor që ndodhi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Në këtë investigim del qartë se si zgjedhjet janë manipuluar dhe fituar nga Demokratët në amerikë. Gazetari i MSNBC jep disa argumenta në lidhje me ngjarjen e zhvilluar ku dhe vetë gazetari çuditet se si janë kryer këto veprime…

Por çfarë argumenti jepet në lidhje me mashtrimin zgjedhor:

Ata kanë një memorandum prej shumë faqesh për një grup ish-analistësh të DoD dhe IC (komuniteti i inteligjencës) që pretendojnë se kanë mblodhur prova të forta dhe të pakontestueshme në lidhje me përfshirjen e të huajve në mashtrimin zgjedhor si dhe përfshirjen e tyre në ndryshimin e numërimit të votave.

Ata nuk e dinë se kush e shkroi memorandumin, por duket se Trump donte që të përdorte NSA-në për të gjetur mashtrimin zgjedhor.

Argumenti i MSNBC është se kjo është e paligjshme që NSA-ja të përpunojë të dhëna të papërpunuara pa një urdhër gjykate. E dini çfarë tjetër është e paligjshme? Vjedhja e zgjedhjeve.

Sido që të jetë, nëse kjo memo është keqinformacion ose disinformimë do të ishte ende interesante të shikonim lojërat që Trump po luan me ta.

Një gjë është mjaft e sigurt – nëse ata e kanë memorandumin, dhe Donald Trump do të dëshironte që ata ta kishin memorandumin.

Për më shumë detaje ndiqni videon e mëposhtme:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Zgjedhjet në Ulqin do të mbahen në maj
Next post Rusia luan Bllofin me Pushtimin e Ukrainës për të Penguar Zgjerimin e NATO-s …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura