Fushata No Vax në Romë – Përplasje midis Prefekturës dhe organizatorëve

Fushata No vax në Romë – Detajet e nismës, e cila po ngjall shumë shqetësime tek autoritetet

Fushata No Vax në Romë vjen në ditët në vijim. Kemi dëgjuar të flitet shumë për ngjarjen e organizuar nga lideri i ANTI VAX Nicola Franzoni, veçanërisht në rrjetet sociale. Takimi u caktua në Pratoni del Vivaro , në gjysmë të rrugës midis komunave Velletri dhe Rocca di Papa, për ditët nga 10 deri më 13 shkurt. Theksimi, i cili do të mbyllë perden, megjithatë do të bëhet në datën 14 shkurt, me një ‘marshim në Romë’ për të kryer një ‘shutdown‘. Të paktën kështu shpjegojnë promotorët, pa dhënë megjithatë detaje të tjera.

Fushata JO VAX NË ROMë, AUTORITETET PO PËRPIQEN TA NDALOJNË

Ndërkohë për ngjarjen ka ndërhyrë tashmë në tenativë për ta bllokuar Prefektura e Kapitolinës, e cila ka proceduar me ndalimin e saj. Në fakt, ka shumë shqetësime për pasojat e mundshme, jo vetëm në rendin publik, por edhe në infeksionet nga Covid. Më tej, kujtimi i festës në zonën e Viterbos ku një djalë humbi jetën duke u mbytur është ende i gjallë. Vendimi për ndalesën, që do të prekë edhe zonat afër asaj zgjedhjeje, tashmë është marrë dhe vetëm pret të vihet bardh e zi. E cila do të ndodhë brenda pak orësh.

Fushata NO VAX NE ROME, ORGANIZATORËT

Por Franzoni, nga ana e tij, nuk mendon realisht t’i bindet direktivës. Në të vërtetë, edhe dje, përmes kanalit të saj në Telegram, vazhdoi pandërprerë të përhapë xhiron. Mes postimeve të futura ka edhe foto të shumta të njerëzve të gatshëm për të pushtuar Pratonin. Beteja vazhdon atëherë, do të shohim në fund kush do ta fitojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Qeveria e Rilindjes ju heq Privilegjin Qytetarëve Amerikanë ku nuk Mund të Qëndrojnë më Shumë se 1 vit pa Leje Qëndrimi në Vendin tonë …
Next post VIDEO/Një tjetër Suprizë: 12 Shtete i Japin fund Kufizimeve për Covid …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura