Italia:Pa green pras duke filluar nga nesër 7 shkurt 2022 , vendimi është zyrtar. Nuk ka Vax në zonën e kuqe!

 GREE PRASI hiqet, por jo vetëm. Veprimi i qeverisë për të menaxhuar pandeminë gjatë muajit të ardhshëm vjen në krye. Marrëveshja për rregullat e reja erdhi në përfundim të sallës së kontrollit, e cila u mblodh pak përpara Këshillit të Ministrave. Ndër temat e trajtuara, përveç kohëzgjatjes së certifikimit dhe masave për të pavaksinuarit, është edhe ajo e kthimit në shkollë  

PA GREEN PRAS, Pa Kufizime dhe pa vax

Prandaj, duke filluar nga nesër do të hyjë në fuqi vlefshmëria ‘pa green pras. Të dy të vaksinuarit me tre doza dhe ata që janë të infektuar dhe më pas kurohen pas të dytës do të mund ta përdorin atë. Për të dy, zona e kuqe gjithashtu do të hiqet efektivisht : edhe nëse zona e tyre e banimit duhet të hyjë në të, ata do të mund të vazhdojnë të ndjekin rregullat e ngjyrave të tjera. Jo kështu për të pavaksinuarit, për të cilët në vend të kësaj do të shkaktohet hiqet bllokime

 Më në fund, për shkollat , sistemi i karantinës do të shfuqizohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Suedia heq Pothuajse të Gjitha Kufizimet: Covid nuk është më Rrezik për Shoqërinë …
Next post Qeveria e Rilindjes ju heq Privilegjin Qytetarëve Amerikanë ku nuk Mund të Qëndrojnë më Shumë se 1 vit pa Leje Qëndrimi në Vendin tonë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura