VIDEO/Pas disa Vitesh Censurimi të Patriotëve të Krishterë dhe Konservatorëve, Shumica Njerëzit po Largohen nga Facebook?

Sot çmimet e aksioneve për Meta një kompania kjo e njohur më parë si Facebook, e zhytën në llumë ditën e mërkurë pasi kompania zbuloi se kishte një rënie të fitimit, dhe kjo po ndodhte për herë të parë në historinë e saj,arsyeja e rënies është e thjeshtë, sepse një pjesë e madhe përdoruesish janë larguar dhe po largohen përfundimisht nga facebook duke e çuar në një tkurrje dhe me një shitje që na rezultoi në 195 dollarë,kjo ishte një rënie dhe humbje miliardash në aksionet e saj, raporton Bloomberg. Nëse qëndron kjo rënie prej 22 për qind,kjo mund të rezultoi si rënia më e madhe e vlerës së tregut për një kompani amerikane në historinë e tregut të aksioneve.

Së pari, Facebook ka dështuar sërish të rrisë bazat e tij aktive ditore ose mujore të përdoruesve pasi përballet me konkurrencë të ashpër nga TikTok dhe shumë iniciativa të tjera. Rritja e reklamave të kompanisë gjithashtu u ngadalësuan pasi ndryshimet në iOS të Apple e bënë reklamimin e synuar më të vështirë. Nëse Facebook do të zhdukej nga planeti nesër, do të ishte mirë për mua.

Por mos i humbni akoma shpresat tuaja.

Lajm i keq ky për Mark Zuckerberg. Njerëzit nuk janë më të interesuar për censurën në Facebook – lëre më ëndrrën tuaj të etheve metaverse. Aksionet e Facebook humbën 200 miliardë dollarë një vlerë kjo që po i jep një goditje dhe një nga rëniet më të mëdha të aksioneve në historinë e saj, pasi përdoruesit po ikin tek aplikacioni Tik Tok.

Sot, qindra miliona ish-përdorues të Facebook-ut po brohorasin në mënyrë të çmendur për një nga kolapset më të mëdha në bursë të një kompanie të vetme në kohët moderne,ky është një zhvlerësim prej 200 miliardë dollarësh i Metës, i njohur më parë si Facebook.

Pse aksionet e Facebook Meta u rrëzuan kaq shumë?

Sepse shumë përdorues kanë ikur nga Facebooku fashist për vende që nuk ju censurojnë, ndalojnë dhe pezullojnë për mendime të ndryshme si Tik Tok dhe të tjerët. Nëse Facebook do të zhdukej nga planeti nesër, do të ishte mirë me mua. Por mos i humbni ende shpresat tuaja.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Denoncimi i Aktivistit: Diskriminimi ka për Përgjigje Diskriminimin …
Next post Green Pass i Shtypur nga Këshilli i Evropës – Askush nuk Duhet të Vaksinohet Nëse nuk Dëshiron …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura