Rikujtesë: Kur Huffington Post në 2014 parashikonte se Kanadaja do të bëhej një diktaturë nën Trudeau!

Edhe e majta e ekstremit Huffington Post e dinte këtë. Në vitin 2014, kjo faqe interneti ndau mendimet e saj për shndërrimin e Kanadasë në një diktaturë nën Trudeau. 

Në vitin 2014, Huffington Post e ekstremit të majtë në Kanada mund të shihte se Trudeau do ta bënte Kanadanë një diktaturë nën sundimin e tij. Në një artikull në dhjetor të atij viti, shkruan:

Kryetari i asaj partie bën çfarë të dojë, kur të dojë dhe askush nuk guxon ta pyesë. A do ta fshihte arbitrarisht votën një kryeministër Trudeau dhe do të nxirrte jashtë ligjit disa çështje morale? A mund t’i besohet kryeministrit Trudeau që të marrë vendime për të mirën e vendit, jo vetëm për vetëvlerësimin e tij personal? A do të thërriste Trudeau policinë për të zbatuar vizionin e tij? Le të shpresojmë se nuk do të kemi kurrë mundësinë t’i bëjmë ato pyetje.

Po bëhet më e qartë me kalimin e ditëve të liberalëve të Trudeau: nëse zgjidhej Kryeministër, Justin Trudeau do ta kthente Kanadanë në një diktaturë.

Ky është njeriu që pranoi se “e admiron diktaturën bazë të Kinës”.  Nuk ishte thjesht një koment sarkastik – ai tha seriozisht se e admiron diktaturën sepse mund t’i bëjnë gjërat shpejt.

Dhe po bëhet më e qartë se Trudeau jo vetëm që e admiron diktaturën – ai drejton edhe Partinë Liberale si të tillë.

Si mund të shpjegohet ndryshe  shpallja e detyruar nga policia  e Andrew Leslie si kandidati liberal për Orleans? Edhe me qindra liberalë që morën pjesë në takim për të treguar mbështetjen e tyre për një kandidat tjetër (dhe ish-rival në udhëheqjen e Trudeau), ishte e qartë që në fillim se Leslie ishte e preferuara e Trudeau-së dhe sigurisht që nuk do të ndalohej nga procese të bezdisshme si ” demokraci.”

Sot Kanadaja është nën një lloj ligji Marshall që Trudeau e vendosi. Këtë ai e bëri javën e kaluar.

Këtë herë, Huffington Post pati të drejtë provohet përsëri se edhe një orë e prishur është e saktë dy herë në ditë. /stopfake.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Franca çaktivizon 4 milionë pasaporta vaksinash, duke i detyruar qytetarët e dyfishtë të vendosin midis marrjes së përforcuesit ose perjashtimit nga shoqëria. Macron po përpiqet të shkaktojë luftë civile.
Next post Islanda do të Heqë të Gjitha Kufizimet e Covid – Por ka një Kontroll të Realitetit për Shtytësit e Vaksinave …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura