Islanda do të Heqë të Gjitha Kufizimet e Covid – Por ka një Kontroll të Realitetit për Shtytësit e Vaksinave …

Islanda është kombi më i fundit evropian që po heq kufizimet e Covid. Vendi i vogël i Atlantikut Verior jo vetëm që po rikthen një pamje lirie për qytetarët e tij – ai ka një kontroll realiteti për shtytësit e vaksinave.

“Rezistenca e përhapur e shoqërisë ndaj COVID-19 është rruga kryesore për të dalë nga epidemia”, tha të mërkurën Ministria e Shëndetësisë.

“Për ta arritur këtë, sa më shumë njerëz të jetë e mundur duhet të infektohen me virusin pasi vaksinat nuk janë të mjaftueshme, edhe pse ato ofrojnë mbrojtje të mirë kundër sëmundjeve të rënda”, shtoi ai.

Islanda ka bërë disa nga testimet më të gjera të Covid nga çdo komb në botë. Ajo ka zbuluar se gati gjysma e qytetarëve të saj u infektuan me Covid dhe u shëruan pa shfaqur asnjë simptomë. Ky është dyfishi i vlerësimit të CDC se afërsisht një në katër persona me COVID-19 janë asimptomatikë.

Prandaj, ‘vaksinat’ e mRNA nuk janë mënyra për të ndaluar përhapjen e virusit. Ata janë një lloj terapie parandaluese që ndihmon më të rrezikuarit të shmangin marrjen e formës më të keqe të sëmundjes – të ngjashme me vaksinën kundër gripit.

Njoftimi i Islandës siguron konfirmim të mëtejshëm se varianti Omicron e ka bërë në mënyrë efektive vaksinimin të diskutueshëm për ata me infeksione të mëparshme. Studiuesit e Johns Hopkins kohët e fundit publikuan një studim mbi imunitetin natyror që u injorua kryesisht në mediat amerikane.

Dr. Marty Makary, në krye të një ekipi në Johns Hopkins, tregoi çuditërisht se 99% e njerëzve të pavaksinuar që dihet se kishin infeksione Covid kishin “imunitet natyror” të fortë që nuk u zvogëlua për të paktën 650 ditë.

Dr. Dennis G. McGonagle, i cili është profesor i mjekësisë në Universitetin e Leeds, gjithashtu autori i një letre të botuar në The Lancet që tregoi më tej se mandatet e vaksinave janë më keq sesa të padobishme – ato po dëmtojnë fushën mjekësore.

“Së pari, është vërtetuar mirë se për viruset e ARN-së me një zinxhir si gripi, imuniteti natyror pas rikuperimit nga infeksioni ofron mbrojtje më të mirë sesa vaksinimi, i cili duhet të bëhet çdo vit për shkak të imunitetit të zbehjes së vaksinës”, thuhet në letër. “E njëjta gjë është treguar edhe për SARS-CoV-2; në një studim, individët e ekspozuar ndaj infeksionit natyror kishin dhjetë herë më pak gjasa për t’u riinfektuar krahasuar me individët e vaksinuar pa infeksion natyral (raporti i rregulluar i rrezikut 0·02, 95% CI 0·01-0·04 për infeksionin e mëparshëm kundrejt 0·26 , 0·24–0·28 për vaksinim). Individët e ekspozuar ndaj infeksionit natyror kishin gjithashtu më pak gjasa të pranoheshin në spital me COVID-19.

Siç raportoi ekskluzivisht Becker News, mesatarisht 4 nga 5 amerikanë në çdo shtet kanë imunitet natyror nga infeksioni i mëparshëm. Ky është një nivel mjaft i lartë për t’u kualifikuar si “imuniteti i tufës”, sipas përkufizimit të Klinikës Mayo në fillim të pandemisë Covid.

Që nga fillimi i shkurtit, Suedia, Zvicra, Republika Çeke, Danimarka, Anglia, Irlanda dhe Uellsi gjithashtu njoftuan se po i jepnin fund kufizimeve për Covid. Asnjë prej tyre nuk ka parë një rritje të regjistruar të rasteve me Covid.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Rikujtesë: Kur Huffington Post në 2014 parashikonte se Kanadaja do të bëhej një diktaturë nën Trudeau!
Next post Forumi Ekonomik Botëror: Pse ekziston Realisht ky Entitet Globalist i Pazgjedhur ?
error: Ky publikimet jane te mbrojtura