Joe Biden e thotë me zë të Lartë: “Do të ketë një Rend të Ri Botëror atje dhe ne Duhet ta Udhëheqim atë” (VIDEO)

A nuk na u tha se “Rivendosja e Madhe” dhe “Rendi i Ri Botëror” ishin thjesht teori konspirative?

Joe Biden u bashkua të hënën në takimin tremujor të CEO të Tryezës së Biznesit për të diskutuar përgjigjen e Shteteve të Bashkuara ndaj pushtimit rus të Ukrainës.

Biden mërmëriti përmes komenteve dhe tha rastësisht se Rusia po planifikon një “sulm kibernetik” kundër Shteteve të Bashkuara.

“Madhësia e kapacitetit kibernetik të Rusisë është mjaft e rëndësishme dhe po vjen,” vazhdoi ai.

Më pas Xhoi tha pjesën e qetë me zë të lartë dhe turbulloi planin e Klaus Schwab.

“Do të ketë një rend të ri botëror atje dhe ne duhet ta udhëheqim atë,” tha Biden duke zbuluar informacionin që mori nga një zyrtar i lartë ushtarak në një “takim të sigurt”.

Ndiqni videon:

https://rumble.com/embed/vvk8jz/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Presidenti i Ukrainës Nënshkruan Kërkesën për Anëtarësim të Menjëhershëm në Bashkimin Evropian …
Next post VIDEO/Tufa Elitare drejt Bunkerëve të Kiametit – Banka Botërore i thotë Klasës së Fshatarëve të mos Ruajnë Ushqime …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura