Një nga Avokatët e Jurisë së Madhe të Reiner Fuellmich u Arrestua dhe u Vendos në Paraburgim …

Avokatja Virginie de Araujo-Rechhia ishte avokatja franceze në ekipin e Jurisë së Madhe të Reiner Fuellmich. Lista e pjesëmarrësve ligjorë mund të gjendet këtu. Ajo u arrestua në shtëpinë e saj herët dje, e martë, 22 mars 2022. Vendndodhja e saj e saktë nuk dihet ende.

Ajo po punon me tre shoqata të qytetarëve në Francë për të ngritur akuza penale kundër politikanëve që votuan për ligjin e 5 gushtit 2021, i cili solli një sërë masash represive.

Këtu kemi dy artikuj. E para jep një përmbledhje të shkurtër të asaj që sapo ka ndodhur, ndërsa e dyta përfshin disa deklarata që ajo bëri nga një intervistë mbi krimet e qeverisë franceze.

Arrestohet dhe vendoset në paraburgim avokatja Virginie De Araujo-Recchia
FRANCE SOIR

Virginie de Araujo-Recchia, një avokate në barin e Parisit, u arrestua herët në mëngjes në shtëpinë e saj dhe u mbajt në paraburgim, mësohet herët në mëngjes.

Për momentin nuk dihen faktet e rastit.

Një deklaratë për shtyp është shpërndarë:

Përkthim: Ju njoftojmë se avokatja M. Virginie de Araujo-Recchia është arrestuar mëngjesin e sotëm dhe është caktuar në mbajtje. Nuk i dimë plotësisht rrethanat në të cilat është vendosur një masë e tillë dhe për çfarë akuzohet ajo. Ne jemi përpjekur që nga mëngjesi të përcaktojmë se ku është dërguar ajo. Të gjitha përpjekjet tona në këtë drejtim deri më tani kanë qenë të kota. Faleminderit që qarkulloni këtë mesazh, pa ndryshuar asnjë fjalë. Ne do t’ju mbajmë të informuar sa më shpejt të jetë e mundur.
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Tufa Elitare drejt Bunkerëve të Kiametit – Banka Botërore i thotë Klasës së Fshatarëve të mos Ruajnë Ushqime …
Next post VIDEO/Bill Clinton dhe George W. Bush tregojnë Mbështetjen e tyre për Ukrainën dhe Vendosin Lule në Kishën Ukrainase …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura