VIDEO/Mark Levin jep Opinionin e tij për Përfshirjen e SHBA në Ukrainë …

Mark Levin, ofroi mendimet e tij mbi Ukrainën dhe përfshirjen e mundshme të SHBA-së.

Në diskutimin e tij për Ukrainën dhe përfshirjen e mundshme nga SHBA-të, Levin deklaroi në FOX News sa vijon. Mark Levin kritikoi administratën Biden për dështimin në parashikimin e veprimeve të mundshme të liderëve totalitarë në mbarë globin.

Këtu janë disa nga mendimet e tij që çojnë në tezën e tij se ne nuk mund të lejojmë që shantazhi bërthamor të përcaktojë fatin e botës.

Të gjithë e dinim pas fatkeqësisë që ishte Afganistani dhe dorëzimit nga kjo administratë se çfarë do të vinte. Të gjithë e dinim se kur Biden po e qetësonte Putinin në çdo mënyrë të mundshme, nëse ishte një tubacion apo një marrëveshje bërthamore e kështu me radhë, të gjithë e dinim se kjo ditë do të vinte.

Pasi përmendi se Xi tashmë do të pushtonte Tajvanin pas shkatërrimit të Hong Kongut, ai përmendi planet e Iranit për të shkatërruar edhe SHBA-në. Levin thotë atëherë:

Unë sugjeroj që ata e dinin, por ata janë të dobët dhe patetikë.

Më pas Levin vazhdon dhe përmbledh se SHBA nuk duhet t’i bindet Putinit.

Ne nuk mund të lejojmë që shantazhi bërthamor të përcaktojë se si do të duket fati i botës.

Shikoni episodin e plotë më poshtë.

https://rumble.com/embed/vvnn7t/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Bill Clinton dhe George W. Bush tregojnë Mbështetjen e tyre për Ukrainën dhe Vendosin Lule në Kishën Ukrainase …
Next post Korrespondentia e Luftës në CBS: “Na gënjyen në një Shkallë Epike për Ukrainën – Kievi po Pastron “Paratë e zeza” të SHBA-së”
error: Ky publikimet jane te mbrojtura