VIDEO/Zelanda e Re heq Pothuajse të Gjitha Kufizimet për Covid …

Ne kemi shkruar shumë për marrëzinë e plotë të përgjigjes ndaj pandemisë globale Covid-19 gjatë dy viteve të fundit; megjithatë, asgjë nuk tregon çmendurinë e COVID si ajo që po bën Zelanda e Re tani.

♦ Në fund të marsit 2020, Zelanda e Re regjistroi 5 raste të infektimit me COVID-19 dhe mbylli menjëherë gjithçka, mbylli kufijtë dhe qytetarët dhe vendosi kufizimet më të rënda për qytetarët e dikurshëm të lirë në historinë globale. [Dhe përsëri në 202021, ata e vendosën qytetin e Auckland në mbyllje të plotë pasi janë regjistruar vetëm 3 raste].

♦ Në fund të marsit 2022, Zelanda e Re regjistroi 20,000 raste të infeksionit COVID-19 (dje) dhe njofton se po heqin pothuajse të gjitha kufizimet për COVID, duke hequr mandatet e vaksinimit dhe duke eliminuar pasaportat e COVID-19.

Asgjë nuk bërtet më fort ‘mashtruese’ sesa sjellja e vetë qeverisë në këtë shembull.

A ishte COVID-19 më shqetësues se një grip i rëndë, i cili më pas u armatos nga qeveria për të nxitur një frikë globale dhe për të shkaktuar psikozë të formimit masiv si një portë për një shoqëri të re model?

Kjo pyetje është për librat e historisë. Megjithatë, peizazhi i ndryshuar politik, në kombinim me rezultatin e Floridës, duket se mban përgjigjet.

Mbani në mend, ky njoftim po ndodh në të njëjtën kohë që infeksionet COVID-19 janë më të larta se në çdo kohë më parë në historinë e Kivit.

Nuk do të mund të bindësh kurrë masat e njerëzve se janë viktimizuar nga histeria globale më e përhapur në historinë moderne.

Në të vërtetë, do të ishte një përpjekje e kotë për ta bërë këtë, ashtu si do të ishte e kotë të përpiqeshim të ndalonim njerëzit që janë të etur dëshpërimisht për goditjen e tyre të katërt, të pestë apo çfarëdo tjetër.

Njerëzit tani e përcaktojnë veten dhe të tjerët me sjelljen e tyre gjatë frikës nga pandemia e dy viteve të fundit. Do të ishte një ushtrim kotësie të përpiqesh të bindësh këdo; dhe faktikisht do të ishte rraskapitëse dhe e kotë.

Sidoqoftë, për këdo që mund të shikojë intelektualisht peizazhin, është e pamundur të mos ketë pyetje seriozisht të bazuara në lidhje me statistikat e pandemisë COVID-19 – në krahasim me dy vitet e zakonshme të një sezoni të fortë gripi në hemisferën veriore dhe jugore. .

Një nga tregimet kryesore, mes gjithë këtij afati kohor të frikës së COVID-it, është ndryshimi midis mënyrës se si drejtuesit e qeverisë perëndimore folën publikisht për rregullat, rregulloret, mandatet dhe kufizimet, dhe se si ata vepruan personalisht në mënyrë private kur nuk e dinin se ishin duke u vëzhguar.

Dhe tani e gjejmë veten me pak kohë të mjaftueshme për të hequr dekoratat e COVID-19 përpara se të njëjtët zyrtarë të qeverisë perëndimore të fillonin të armatosnin frikën e Ukrainës.

Këtu është njoftimi i drejtpërdrejtë:

https://rumble.com/embed/vvr92t/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Mediat e Rreme Heshtin: Vdekjet nga Covid-i në SHBA do t’i Kalojnë mbi 1 Milion njerëz – Më Shumë se 600,000 Vdekje ndodhën Nën Qeverisjen e Joe Biden-it …
Next post Joe Biden u thotë Ushtarakëve Amerikanë në Poloni, “Mos u hidhni!” – E quan “Corny” Deklaratën e Pavarësisë
error: Ky publikimet jane te mbrojtura