Joe Biden u thotë Ushtarakëve Amerikanë në Poloni, “Mos u hidhni!” – E quan “Corny” Deklaratën e Pavarësisë

Një tjetër siklet në skenën botërore. Joe Biden të premten mbërriti në Rzeszów, Poloni, i cili është rreth 80 km nga kufiri ukrainas.

Joe Biden vizitoi trupat amerikane nga Airborne 82 dhe siç pritej, ishte një tjetër takim i vështirë.

“Mos u hidhni! Mos u hidhni!” Biden u bërtiti anëtarëve të shërbimit amerikan përpara se ta quante Deklaratën e Pavarësisë “të çuditshme”.

Pasi hodhi poshtë Deklaratën e Pavarësisë, Joe Biden tha “ne kurrë nuk e kemi respektuar atë”.

Sa për të shkuar, Joe. Shpërndani SHBA-në ndërsa vizitoni trupat e stacionuara jashtë vendit.

https://rumble.com/embed/vvvlzp/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Zelanda e Re heq Pothuajse të Gjitha Kufizimet për Covid …
Next post Gjykata e Lartë mbështet Përkohësisht Regjimin Biden në Çështjen e Marinës Vax …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura