Emailet nga Laptopi i Hunter Biden provojnë se ai Ndihmoi në Sigurimin e Miliona fonde për Kontraktorët Amerikanë në Ukrainë të Specializuar në Kërkimin e Patogjenëve Vdekjeprurës…

Siç u raportua më herët, firma e Hunter Biden siguroi kapitalin për firmat pas Biolabs ukrainas.

Gateway Pundit e dha këtë lajm në fillim të këtij muaji.

Departamenti Amerikan i Shtetit pranoi se kishte Biolabs të rrezikshëm të financuar nga SHBA në Ukrainë gjatë dëshmisë së Senatit në fillim të këtij muaji. Më pas të mërkurën regjimi i Bidenit u tërhoq dhe këmbënguli se nuk kishte Biolabs të financuara nga SHBA në Ukrainë.

Pse mesazhet e papritura konfuze nga banda Biden? Sidomos kur ka dokumente që vërtetojnë se SHBA po financonte disa nga Biolabs që ata krijuan në Ukrainë për të studiuar patogjenët potencialisht të rrezikshëm.

Mund të jetë për shkak se firma e Hunter Biden Rosemont Seneca po financonte firmat e përfshira në ndërtimin e këtyre laboratorëve në Ukrainë dhe ata mendonin se kjo nuk ishte diçka që ata donin që populli amerikan të dinte.

InfoWars përpiloi një artikull të shkëlqyer me lidhjet midis Hunter Biden dhe firmës Metabiota, e cila ishte e përfshirë në krijimin e Biolabs në Ukrainë.

Gateway Pundit identifikoi përmes Wayback Machine se Rosemont Seneca siguroi kapital (investuar në) Metabiota siç u vu re në faqen e internetit të firmës në vitin 2014.

Është renditur si “Investimet e ekipit tonë” në faqen e internetit të Rosemont Senaca.

Ne gjetëm gjithashtu një numër dokumentesh nga Wayback Machine (që do të thotë se ato janë fshirë që atëherë nga Interneti) që tregojnë se Departamenti i Mbrojtjes investon në krijimin e Biolabs në Ukrainë me ndihmën e firmës Black & Veatch.

Këtu është një shembull i një prej dokumenteve të vendosura. (Ne kemi gjetur gati një duzinë nga këto dokumente.)
/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Akti i Sigurisë së Fëmijëve në Internet është një Plan i Rëndë për të Detyruar Platformat të Spiunojnë fëmijët …
Next post Rusia shiti Aksionet e saj në Uranium më Përpara se të Pushtonte Ukrainën – e njëjta Kompani që Clintons ndihmoi t’u Kalonte Rusëve …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura