VIDEO/Tucker Carlson: Është koha për të Thirrur Amendamentin e 25-të Përpara se Joe Biden të ndezë Luftën e Tretë Botërore …

Joe Biden udhëtoi për në Evropë gjatë fundjavës dhe gati sa nuk filloi Luftën e Tretë Botërore kësaj herë.

Gafat e Bidenit për trupat amerikane në Ukrainë, për trupat ukrainase që stërviteshin nga trupat amerikane në Poloni, për zëvendësimin e Vladimir Putinit në Rusi… TË GJITHA gati sa i futën SHBA-në dhe NATO-n në luftë të drejtpërdrejtë me Rusinë.

Shtetet e Bashkuara kanë filluar tashmë një luftë financiare për të shkatërruar ekonominë ruse, por kjo nuk mjaftoi për Joe Biden.

Disa herë administratës së tij iu desh të ndërhynte dhe të korrigjonte Joe Biden gafë pas gafe. Dhe, sigurisht, ndërsa publiku e shikon me habi, lajmet e rreme ende nuk e kanë vënë re përkeqësimin e demencës së Presidentit Biden.

Burri është i rrezikshëm. Regjimi është i rrezikshëm. Dhe këtu nuk po flasim vetëm për Vlad Putin.

Tucker Carlson mbrëmë i bëri thirrje Kongresit që të thirret në Amendamentin e 25-të përpara se Joe Biden të shkatërrojë ekonominë e SHBA-së, kufijtë e SHBA-së dhe të na futë në një luftë bërthamore me Rusinë.

Tucker Carlson: “Nëse ka pasur ndonjëherë një kohë për të thirrur Amendamentin e 25-të, është tani. Siç tha vetë Joe Biden, “Për hir të Zotit, ky njeri nuk mund të qëndrojë në pushtet”.

Ndiqni videon:

https://rumble.com/embed/vwgvmr/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gazetari: Se si më Vjen!
Next post Washington Post më në fund Lëshon një Raport Kritik për Hunter Biden – Dhe Presidenti Joe Biden duhet të Jetë shumë i Shqetësuar …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura