Washington Post më në fund Lëshon një Raport Kritik për Hunter Biden – Dhe Presidenti Joe Biden duhet të Jetë shumë i Shqetësuar …

Washington Post më në fund ka arritur të bëjë raportime kritike për skandalin ndërkombëtar të korrupsionit të familjes Biden. Rezultati është se presidentit Biden mund t’i duhet të fillojë të djersitet, sepse aleati i demokratëve ka filluar të rikthejë presidencën e tij.

“Ndërsa shumë aspekte të marrëveshjes financiare të Hunter Biden me CEFC China Energy janë raportuar më parë dhe janë përfshirë në një raport të Senatit të udhëhequr nga republikanët nga viti 2020, një rishikim i Washington Post konfirmoi shumë nga detajet kryesore dhe gjeti dokumente shtesë që tregojnë ndërveprimet e familjes Biden me kinezët. drejtuesit,” raportoi WaPo.

“Gjatë 14 muajve, konglomerati kinez i energjisë dhe drejtuesit e tij pagoi 4.8 milionë dollarë subjekteve të kontrolluara nga Hunter Biden dhe xhaxhai i tij, sipas të dhënave të qeverisë, dokumenteve të gjykatës dhe deklaratave bankare të zbuluara rishtazi, si dhe emaileve të përfshira në një kopje të një hard disk laptop që supozohet se dikur i përkiste Hunter Biden-it,” shtoi raporti.

Por Washington Post ishte e kujdesshme të vinte në dukje se nuk gjeti prova të forta se presidenti Biden përfitonte personalisht dhe drejtpërdrejt nga marrëveshjet e Hunter Biden. Megjithatë, raporti sugjeron se ai në mënyrë indirekte i ka sjellë dobi sepse pasuroi familjen Biden.

“The Post nuk gjeti prova se Joe Biden kishte përfituar personalisht ose dinte detaje rreth transaksioneve me CEFC-në, të cilat ndodhën pasi ai ishte larguar nga zëvendëspresidenti dhe përpara se të shpallte synimet e tij për të kandiduar për Shtëpinë e Bardhë në vitin 2020,” The Post. tha.

“Por dokumentet e reja – të cilat përfshijnë një kopje të nënshkruar të një mbajtësi ligjor prej 1 milion dollarësh, email në lidhje me transfertat bankare dhe 3.8 milion dollarë në tarifat e këshillimit që konfirmohen në të dhënat e reja bankare dhe marrëveshjet e nënshkruara nga Hunter Biden – ilustrojnë mënyrat në të cilat familja e tij përfitoi nga marrëdhëniet e ndërtuara gjatë dekadave të Joe Biden në shërbimin publik”, shtoi raporti.

Pavarësisht ndërprerjes së mbulimit të Hunter Biden nga rrjetet e lajmeve të transmetuara, duke sugjeruar fuqimisht se ata po veprojnë si armë propagandistike të administratës së Bidenit, provat po bëhen shqetësuese se Hunter Biden, dhe si rrjedhim, e gjithë familja Biden, janë përfshirë në një ngjarje të madhe. rrjeti i marrëveshjeve korruptive të biznesit që komprometojnë administratën me qeveritë e huaja anembanë globit.

Të hënën, senatorët Chuck Grassley (R-IA) dhe Ron Johnson (R-WI) zbuluan më shumë dokumente për t’i shtuar grumbullit që tregon në detaje konkrete dhe të gjera se Hunter Biden dhe vëllai i tij James Biden, janë të përfshirë në marrëdhënie biznesi me kompanitë. që veprojnë si armë të Partisë Komuniste Kineze.

Siç raportoi Wall Street Journal të hënën, hetimi federal i taksave ndaj Hunter Biden “po merr vrull pasi prokurorët mbledhin informacion nga disa prej bashkëpunëtorëve të tij në lidhje me burimet e të ardhurave të tij të huaja”. New York Times vërtetoi së fundmi vërtetësinë e raportimit përpara zgjedhjeve të 2020-ës se laptopi Hunter Biden dhe të dhënat e tij janë, me të vërtetë, autentikë. Raporti i Times ngriti çështjen e ekspozimit të mundshëm kriminal të Hunter Biden për dështimin për të raportuar veprimet e tij si agjent i huaj i një qeverie sipas kërkesave të FARA.

Senatori Charles Grassley (R-IA) u ngrit në dyshemenë e Senatit dhe zbuloi dokumente të reja që ai premtoi se ishin vetëm një “shije” e asaj që ai dhe kolegu i tij Senatori Ron Johnson (R-WI) kanë rezervuar për të demonstruar lidhje të forta ‘të pamohueshme’ mes familjes Biden dhe qeverisë komuniste kineze.

https://rumble.com/embed/vwgcfn/?pub=bbbxs

“Hunter Biden dhe James Biden shërbyen si një mjet i përsosur me të cilin qeveria komuniste kineze mund të fitonte depërtim këtu në Shtetet e Bashkuara përmes CEFC dhe filialeve të saj,” tha ai. “Dhe këto depërtime u përqendruan në avancimin kinez në sektorin energjetik global dhe të SHBA-së. Hunter dhe James Biden ishin më se të lumtur të shkonin së bashku, natyrisht, për çmimin e duhur.”

“Në fjalimet tona të ardhshme do t’ju tregojmë më shumë rekorde që nuk janë parë më parë,” shtoi Grassley. “Të dhënat që tregojnë në mënyrë të pamohueshme lidhje të forta midis familjes Biden dhe Kinës komuniste. Sot është vetëm një shije e vogël.”

Heshtja shurdhuese e mediave amerikane ndaj skandalit të korrupsionit ndërkombëtar të familjes Biden është bërë më e frikshme nga mashtrimi rus i marrëveshjes së fshehtë të avancuar pothuajse çdo natë nën administratën Trump.

Pavarësisht nga një mori provash që Hunter Biden është i përfshirë në skandale korrupsioni ndërkombëtar që implikojnë fuqishëm se presidenti Joe Biden është komprometuar nga interesat e huaja, tre rrjetet më të mëdha të lajmeve të transmetimit të Amerikës – ABC News, CBS News dhe NBC News – nuk e kanë thënë emrin ” Hunter Biden në më shumë se 259 ditë, tregon një studim i MRC.

Ndarja e Washington Post nga mediat e drejtuara nga demokratët e dëgjuar është kështu shumë më e jashtëzakonshme. Nëse ka një shenjë se “gjendja e thellë” është gati të kthehet në Joe Biden, kjo është ajo.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Tucker Carlson: Është koha për të Thirrur Amendamentin e 25-të Përpara se Joe Biden të ndezë Luftën e Tretë Botërore …
Next post VIDEO/Macron i Përgjigjet Thirrjes së Bidenit për Ndryshimin e Regjimit në Rusi, “Unë nuk do të Përdorja fjalë të tilla”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura