VIDEO/Deklaratë Qesharake: Kamala mban Fjalimin më të Frikshëm të Karrierës së saj …

Kamala nuk njihet për elokuencën apo gjenialitetin e saj retorik. Duke qenë se është zgjedhur thjesht në bazë të racës dhe seksit të saj, të qenit një folëse gjysmë kompetente duhet të ketë qenë shumë për të kërkuar.

Sido që të jetë, pavarësisht se njihet tashmë si dikush që nuk mund t’i përgjigjet një pyetjeje të vështirë pa kapërcyer dhe që nuk mund të mbajë një fjalim që nuk është aq i çuditshëm sa të bëjë lëkurën tënde të zvarritet, përpjekja më e re e Kamala për të qenë frymëzuese mund të jetë ajo. përpjekja më e keqe ende.

Kjo erdhi kur Kamala po përpiqej të thoshte diçka për Xhamajkën që rezultoi në… këtë përpjekje tronditëse të tmerrshme për një fjalim. Vërtet duhet ta shikosh; transkripti, pavarësisht se është mjaft i keq në vetvete, nuk e bën drejtësinë se sa i tmerrshëm është fjalimi:

https://rumble.com/embed/vwqeab/?pub=bbbxs

Siç mund ta dëgjoni, Kamala sapo nxori mbetjet gjysmë të tretura të një fjale sallatë, duke thënë:

“Ne gjithashtu e njohim ashtu siç ka qenë në Shtetet e Bashkuara, për Xhamajkën, një nga çështjet që është paraqitur si një çështje ekonomike në mënyrën e ndikimit të saj ka qenë pandemia.

Pra, për këtë qëllim, ne po njoftojmë sot gjithashtu se do të ndihmojmë Xhamajkën në rikuperimin e COVID duke ndihmuar në drejtim të përpjekjeve të rimëkëmbjes në Xhamajkë që kanë qenë thelbësore, besoj, për atë që është e nevojshme për të forcuar jo vetëm çështjen e shëndetit publik, por edhe ekonominë.”

Çfarë? Kjo është vetëm një përzierje e pakuptimtë fjalësh, as një përpjekje përgjysmë kompetente për të folur në publik, aq më pak ajo që mund të pritej nga Zëvendës Presidenti i Shteteve të Bashkuara. Epo, ndoshta pritet nga ky Zëvendës President. Por nuk duhet të jetë kështu.

Në çdo rast, Kamala u tall gjerësisht për fjalimin “fjalë sallatë”, me konservatorët në internet që e tallnin atë për të qenë kaq e tmerrshme. Fox News gjeti disa nga përgjigjet më të mira, kliko here they are:

“Ok seriozisht, po na godet ajo?” pyeti Abigail Marone, sekretarja e shtypit e senatorit Josh Hawley, R-Mo., “Sikur duhet të jetë një shaka në këtë pikë.”

“Ky është përkufizimi i “sallatës së fjalës”. Është praktikisht fjala goulash,” tha David Martosko i Daily Mail TV.

“Ajo i kujton një studenti [të] në kolegj që nuk e bëri kurrë leximin, por gjithsesi këmbënguli të fliste shumë për këtë në klasë dhe gjithmonë mendonte se ai/ajo po i mashtronte shkëlqyeshëm të gjithë. Por askush nuk u mashtrua”, shkroi prezantuesi i radios Buck Sexton.

“Është vërtet e vështirë të besohet se çfarë është një budalla llafazan @vp”, shkroi në Twitter aktori Nick Searcy.

“Po ju them, ajo flet me tekst parashikues,” pohoi shkrimtari i Substack Jim Treacher.

“Ajo është me të vërtetë një nga oratoret e mëdha të kohës sonë,” deklaroi Matt Walsh i Daily Wire.

Kishte disa përgjigje të tjera gazmore ndaj tweet-it të RNC me përpjekjen e saj të trishtuar për të folur gjithashtu.

Një përgjigje, për shembull, tha “Oh Djalë. Ndërsa përpjekja për të ndihmuar është thelbësore, përpjekja jonë për të ndihmuar do të jetë nga më thelbësoret!”

Një tjetër përgjigje tallëse tha “Dreq! Xhamajka e gjorë! Pas këtij fjalimi, administrata lëshoi ​​një paralajmërim se ndihma do të jepet vetëm nëse ata e kuptojnë dhe mund të shpjegojnë atë që tha Zëvendës Presidenti!”.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Ekonomistia në Samitin e Qeverisë Botërore – Rendi i ri Botëror Financiar do të Ndryshojë në një Drejtim të ri Dramatik …
Next post VIDEO/Shërbimi Postar i SHBA-së Refuzon të Publikojë Raportin Hetimor për Shoferin e Kamionit që mori 288,000 Fletë Votimi të Dyshimta nëpër Linjat Shtetërore Përpara Zgjedhjeve të vitit 2020 …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura