VIDEO/Ekonomistia në Samitin e Qeverisë Botërore – Rendi i ri Botëror Financiar do të Ndryshojë në një Drejtim të ri Dramatik …

Samiti i Qeverisë Botërore po zhvillohet këtë javë në Abu Dhabi dhe ne kemi tashmë një lajm bombë për të raportuar.

Dr. Pippa Malmgrem, një ekonomiste e lartë amerikane që shërbeu si këshilltare e posaçme e ish-presidentit George W. Bush, bëri një deklaratë që konfirmon gjithçka që unë dhe të tjerët kemi raportuar për një kohë të gjatë – se një shoqëri pa para po afrohet afër nesh .

Ja çfarë deklaron Pippa Malmgren, ekonomiste në Samitin e Qeverisë Botërore 2022:

Ndiqni videon:

https://rumble.com/embed/vwq9z1/?pub=bbbxs

Malmgren deklaron:

“Ne jemi në prag të një ndryshimi dramatik ku jemi gati, dhe unë do ta them këtë me guxim, ne jemi gati të braktisim sistemin tradicional të parasë dhe kontabilitetit dhe të prezantojmë një të ri. Dhe e reja; kontabiliteti i ri është ajo që ne e quajmë blockchain… Do të thotë dixhitale, do të thotë të kesh një rekord pothuajse të përsosur të çdo transaksioni të vetëm që ndodh në ekonomi, gjë që do të na japë qartësi shumë më të madhe mbi atë që po ndodh.”

Kush është Pippa Malmgren? Ajo është globaliste dhe elitiste. Babai i saj ishte një këshilltar i Richard Nixon dhe ajo ka këshilluar presidentë dhe kryeministra në mbarë botën. Një nga temat e saj të preferuara gjatë dy viteve të fundit ka qenë “Përmbysja e COVID”, nëse kjo jep ndonjë të dhënë për botëkuptimin e saj.

Sipas sajtit të saj:

Dr. Malmgren sjell kuptim të thjeshtë në kompleksitetin e ekonomisë botërore, gjeopolitikës dhe teknologjisë. Ajo ka këshilluar presidentë dhe kryeministra, ka bashkëthemeluar një firmë teknologjike të vlerësuar me çmime, ka punuar në financa dhe menaxhim të aseteve dhe ka shërbyer si gjyqtare në konkursin e çmimeve të Ndërmarrjeve të Mbretëreshës dhe si rregullatore e standardeve të teknologjisë.

Ajo ka dhënë leksione në Sandhurst, Duke Fuqua GEMBA, INSEAD, UT Austin dhe Tsinghua University në Pekin.

Lexoni biografinë e saj të plotë.

Ky sistem i ri parash për të cilin Malmgren flet me kaq entuziazëm, jo ​​vetëm do të jetë dixhital, por do të jetë i centralizuar dhe do të jetë i programueshëm. Mos e ngatërroni me Bitcoin ose kriptovaluta të tjera. E vetmja gjë që do të ketë të përbashkët me kriptomat e tjera është se do të bazohet në teknologjinë blockchain.

Pra, çfarë dua të them me para “të programueshme”?

Kjo do të thotë se bankat qendrore do të kenë kontroll të plotë mbi paratë tuaja dhe do të jenë në gjendje t’i programojnë ato në mënyrë që të mund të shpenzohen vetëm për gjëra të caktuara ose në vende të caktuara. Për shembull, a keni blerë shumë armë ose shumë municione gjatë muajit të kaluar? Ndoshta ju jeni kënaqur me shumë udhëtime joserioze dhe keni fryrë shumë benzinë? Qeveria lehtë mund t’i riprogramojë paratë tuaja për të kufizuar blerjet e ardhshme të artikujve të tillë tabu. Mundësitë janë të pafundme.

Cili është përfundimi? Pasi të marrim para të programueshme dixhitale, se ku dhe si do të “lejoheni” të shpenzoni paratë tuaja do të varet nga rezultati juaj i kreditit social.

Këto para do të lidhen me identitetin personal dixhital të secilit. ID-ja dixhitale shënon shtyllën tjetër të ekonomisë së re dixhitale për të cilën ata nuk ju kanë thënë ende. Por nëse i lexoni dokumentet e tyre në Forumin Ekonomik Botëror, e dini se po vjen.

Siç e kam thënë më parë, i gjithë Rivendosja e Madhe varet nga dy gjëra – krijimi i një monedhe dixhitale globale dhe një identitet dixhital global për çdo burrë, grua dhe fëmijë.

Pippa Malmgren po na paralajmëron. Ai sistem është në derë. Dhe sapo të jetë këtu, shënon fillimin e fundit, sepse askush nuk do të lejohet të blejë apo shesë pa u bërë një qenie njerëzore e dixhitalizuar, hibride. Besoj se do të mund të jetojmë edhe për një kohë jashtë këtij sistemi, por duhet një plan, një rrjet. Do të na duhet të jetojmë në bashkësi me refusnikët me të njëjtin mendim.

Shumica dërrmuese e njerëzve do të hyjnë verbërisht në këtë kurth dixhital të vendosur nga elitat e pushtetit, për t’u penduar më vonë. Ata do të humbasin të gjithë autonominë mbi trupin e tyre, duke iu nënshtruar goditjeve të pafundme përforcuese, si dhe mbi mendjet e tyre. Mendimtarët e pavarur kritikë do të ndalohen nga sistemi. Të krishterët dhe hebrenjtë me mendje tradicionale do të ndalohen. Pse? Sepse mendimi i lirë nuk lejohet. Ata flasin për diversitetin dhe përfshirjen, por ky është një eufemizëm për një shoqëri të bazuar në dominimin total të informacionit, ku duhet jo vetëm të ndiqni, por edhe të festoni çdo gënjeshtër të ditës që promovohet në mediat kryesore të korporatave dhe në mediat sociale.

A e keni “bërë pjesën tuaj” për të mposhtur virusin e fundit duke u vaksinuar?

A “qëndroni me Ukrainën”?

A besoni se është e pamundur të përcaktohet se çfarë e bën një grua një grua?

A besoni se Biden u zgjodh në mënyrë legjitime dhe se zgjedhjet janë ende “të lira dhe të ndershme” në vendin tuaj?

Këto janë vetëm disa nga artikujt në testin e lakmusit të Rendit të Ri Botëror.

Bëhuni gati të rezistoni dhe përgatituni për të jetuar jashtë sistemit. Një ditë mund të përballeni edhe me martirizim për besimin tuaj.

Ata na kanë thënë se çfarë do të bëjnë. A po dëgjoni?

Ata na kanë thënë se po vijnë mungesa të mëdha ushqimore.
Ata na kanë thënë se po punojnë për një monedhë të re dixhitale (shih urdhrin ekzekutiv të Biden të 9 marsit).

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/03/09/fact-sheet-president-biden-to-sign-executive-order-on-ensuring-responsible-innovation-in-digital-assets/

Ata na kanë thënë se po vjen një sulm i madh kibernetik që do të synojë sistemin tonë bankar dhe financiar (duke siguruar pretekstin për sistemin e ri të parave dixhitale).
Çfarë duhet të dimë më shumë?

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Vetëm 2 Kompani, Vanguard dhe BlackRock, Kontrollojnë Planetin, ndërsa 1% e të Pasurve në Botë zotërojnë 82% të Pasurisë Botërore …
Next post VIDEO/Deklaratë Qesharake: Kamala mban Fjalimin më të Frikshëm të Karrierës së saj …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura