Një tjetër Mashtrim i MSM u Shkatërrua: Rishikimi Zyrtar i Rekordeve të Shtëpisë së Bardhë të Trump më 6 janar Zbulon se Nuk ka faqe “të munguara”…

Një tjetër mashtrim MSM shkatërrohet: Rishikimi zyrtar i rekordeve të Shtëpisë së Bardhë të Trump më 6 janar zbulon se nuk ka faqe ‘të munguara’…
Një tjetër narrativë e medias kryesore për Trump është shembur.

Në fillim të kësaj jave, Komiteti abuziv i 6 janarit zbuloi të dhënat e brendshme të Shtëpisë së Bardhë të Trump në media dhe akuzoi ish-presidentin për një “mbulim të mundshëm” për mungesën e mbajtjes së të dhënave për 7 orë telefonata më 6 janar.

Sipas regjistrave të thirrjeve të marra nga The Washington Post dhe CBS News, komiteti nuk ka të dhëna për 457 minuta më 6 janar 2021 – nga ora 11:17 deri në 6:54 pasdite.

Mediat akuzuan Trump për një mbulim ‘Nixonesque’.

“Thirrja e Trump më 6 janar është një jehonë e kasetave të fshira të Nixon-it”, tha Washington Post.

Rezulton se regjistrat e Shtëpisë së Bardhë janë të plota dhe nuk ka asnjë mbulim të ‘stilit Nixon’.

CNN raportoi:

Në shtatë orët gjatë të cilave të dhënat e Shtëpisë së Bardhë nuk tregojnë asnjë telefonatë me ose nga presidenti i atëhershëm Donald Trump më 6 janar 2021, ndër telefonatat që mungojnë dukshëm është një telefonatë që Trump i bëri zëvendëspresidentit të atëhershëm Mike Pence atë mëngjes nga Oval. Zyrë.

Misteri i hendekut prej shtatë orësh ka nxitur spekulime të furishme se përse mungojnë thirrjet. Kjo përfshin pretendimet se Trump po përdorte “telefonat djegës” (të cilat ai i ka mohuar) ose se regjistrat ishin shtypur qëllimisht.

Sipas burimeve të shumta të njohura me sjelljen telefonike të Trump dhe të dhënat e centralit të Shtëpisë së Bardhë, regjistri i 6 janarit pasqyron zakonet tipike telefonike të Trump. Kryesisht bënte thirrje përmes centralit kur ishte në banesë, por rrallë e përdorte atë kur ishte në Zyrën Ovale. Fakti që regjistri nuk tregon thirrjet më 6 janar 2021, nga Zyra Ovale, nuk është i pazakontë, thanë burimet, sepse Trump zakonisht kishte personel që ose të bënte telefonata direkt për të në telefonat fiks ose celular. Këto thirrje nuk do të shënoheshin në regjistrin e centralit.

Gjashtë faqet e regjistrave të centraleve të Shtëpisë së Bardhë për 6 janar 2021, janë të plota bazuar në një rishikim zyrtar të të dhënave të Shtëpisë së Bardhë, sipas një burimi të njohur me këtë çështje. Nuk mungojnë faqe dhe hendeku prej shtatë orësh ka të ngjarë të shpjegohet me përdorimin e telefonave fiks të Shtëpisë së Bardhë, telefonave celularë të Shtëpisë së Bardhë dhe telefonave celularë personalë që nuk kalojnë nëpër central.

Komiteti i 6 janarit po kërkon tani për “telefonat e ndezur” ose kanalet e pasme që Trump mund të ketë përdorur atë ditë.

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/CEO i Pfizer Albert Bourla Sulmon ata që Guxojnë të Vënë në Dyshim Vaksinën Eksperimentale – “Ata janë kriminelë”…
Next post VIDEO/Senatori i Shtetit Arizona, Sonny Borrelli: Kutitë e Pamonitoruara të Dropbox-it u Zbuluan mbi 733,000 fletëvotime të pa Llogaritura në Zgjedhjet e vitit 2020 në qarkun Maricopa …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura