VIDEO/CEO i Pfizer Albert Bourla Sulmon ata që Guxojnë të Vënë në Dyshim Vaksinën Eksperimentale – “Ata janë kriminelë”…

Në nëntor, CEO i Pfizer, Albert Bourla, ekspozoi përbuzjen e tij të shfrenuar për ata që guxojnë të vënë në dyshim narrativën rreth vaksinave eksperimentale kundër Covid, kur ai i quajti skeptikët e vaksinave “kriminelë në një intervistë me CEO të Këshillit Atlantik, Frederick Kempe.

Kushdo që është fajtor për përhapjen e të ashtuquajturit “dezinformim” duhet të konsiderohet si një anëtar i paligjshëm i shoqërisë. Duke nënkuptuar, jo aq delikate, se kundërshtarët duhet të trajtohen me burgim dhe/ose dënime të tjera jashtëgjyqësore.

Në një intervistë të fundit me CBC, Bourla dyfishoi komentet e tij të mëparshme. Kur ai u pyet drejtpërdrejt për arsyetimin e tij për të bërë një krahasim kaq ekstrem, Bourla nuk mundi të frenonte përbuzjen e tij, përsëri.

“Ju kam dëgjuar të flisni për ata që qëllimisht do të shpërndanin dezinformata si kriminelë. A është kjo diçka që ju qëndron pranë? është diçka në të cilën beson?” pyeti intervistuesi Andrew Chang.

Çuditërisht, Bourla pohon menjëherë deklaratat e tij të mëparshme, duke shtuar se ai beson se krimi që kanë kryer individët me mendim të lirë është i barabartë me vrasjen.

“Po, po, sepse ato kushtojnë fjalë për fjalë jetë. Ata e dinë se ajo që thonë është një gënjeshtër.”

“Dije se çfarë po thonë….” Tani kjo është ‘tenxherja që e quan kazanin të zi’.

Ky megaloman madje përmend një rast specifik të supozuar “dezinformimi” në të cilin një burrë përdori vdekjen pas vaksinimit të gruas së tij – të cilën ai e kishte bindur të merrte vaksinën – si një paralajmërim për të tjerët që të merrnin parasysh rreziqet e goditjes eksperimentale. thjesht duke e marrë verbërisht sepse kështu thanë ‘ekspertë’ si Fauci dhe Bourla.

A është kriminel ai burrë i shqetësuar që humbi gruan? Apo është njeriu që po i shtyn këto vaksina eksperimentale, duke përfituar dorë më grusht dhe duke injoruar një mal me flamuj të kuq, ai që kryen krimet?

Sipas Bourla, historia tragjike e burrit për gruan e tij thjesht duhet harruar, një jetë nuk është asgjë në krahasim me sasinë e paprovueshme të njerëzve, që ai nënkupton se është shumë i lartë, që vdiqën sepse nuk e morën vaksinën.

“Ka një artikull – një foto e gruas sime – e detyrova të merrte vaksinën dhe më pas për shkak të vaksinës ajo vdiq.

E gjithë kjo gënjeshtër, natyrisht. Dhe ata e bënë atë, pse? Sepse donin të bindnin njerëzit që ishin në gardh të bënin vaksinën – mos e bëni, shikoni gruaja e tij vdiq – por harroni këtë, kjo nuk është asgjë në krahasim me sa njerëz që nuk e bënë vaksinën dhe vdiqën për shkak të kësaj. .”

“Pra, ata janë kriminelë,” përfundon Bourla.

“Nëse shpëtojmë vetëm një jetë, dhe kjo do të ia vlente” – por kjo nuk është kurrë kështu sic deklaron Albert Bourla.

https://rumble.com/embed/vwscou/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Shërbimi Postar i SHBA-së Refuzon të Publikojë Raportin Hetimor për Shoferin e Kamionit që mori 288,000 Fletë Votimi të Dyshimta nëpër Linjat Shtetërore Përpara Zgjedhjeve të vitit 2020 …
Next post Një tjetër Mashtrim i MSM u Shkatërrua: Rishikimi Zyrtar i Rekordeve të Shtëpisë së Bardhë të Trump më 6 janar Zbulon se Nuk ka faqe “të munguara”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura