VIDEO/Senatori i Shtetit Arizona, Sonny Borrelli: Kutitë e Pamonitoruara të Dropbox-it u Zbuluan mbi 733,000 fletëvotime të pa Llogaritura në Zgjedhjet e vitit 2020 në qarkun Maricopa …

Dje, Senatori i Shtetit të Arizonës, Sonny Borrelli, dha një përditësim mbi luftën për ndalimin e dropbox-eve të pamonitoruara në Arizona dhe hetimin e vazhdueshëm penal në zgjedhjet e Arizonës 2020.

Gateway Pundit raportoi më parë për një hetim në përpjekjet për mbledhjen e fletëvotimeve të Qarkut Maricopa, i cili përdori Kërkesat e Regjistrimeve Publike për të gjitha formularët e marrjes së kutive të votimit dhe zinxhirit të kujdestarisë të përdorura në qarkun Maricopa gjatë Zgjedhjeve të Përgjithshme 2020. Raporti arriti në përfundimin se zyrtarët e kontesë Maricopa shkelën ligjin e Arizonës dhe nuk kanë zinxhirin e kërkuar të kujdestarisë për të paktën 740,000 fletë votimi.

Ky hetim zbuloi se dokumentacioni i duhur i zinxhirit të kujdestarisë për transferimin e fletëve të votimit nga kutitë e votimit ishte pothuajse inekzistent.

Të hënën e kaluar, komiteti i Qeverisë së Senatit të Arizonës shqyrtoi HB2238, i cili u miratua në Dhomën e Arizonës për të ndaluar kutitë e pamonitoruara antikushtetuese.

Projektligji kaloi përmes komisionit sipas linjave partiake dhe senatorët demokratë pretenduan se nuk e kuptonin qëllimin e projektligjit: të parandalonin mbledhjen e paligjshme të votave dhe mbushjen e kutive të votimit dhe të rivendosnin besimin e votuesve. Senatori i shtetit Martin Quezada argumentoi në mënyrë qesharake se qëllimi i projektligjit ishte të ndalonte demokratët të votonin.

Senatori i shtetit Sonny Borrelli dha një përditësim mbi këtë luftë dhe provat i dorëzuan Prokurorit të Përgjithshëm të Arizonës, Mark Brnovich.

Borrelli: Në këtë seancë ne kemi dëgjuar shumë projektligje që sigurojnë zgjedhjet tona të ardhshme. Një nga çështjet është kutitë e lëshimit. Më 21 mars, në komitetin e qeverisë së Senatit, ne dëgjuam dëshminë mbi një projekt-ligj që do të vendoste masa më të mëdha sigurie për këto kuti. Anëtarët u informuan për provat nga zgjedhjet e 2020, në lidhje me kutitë e rënies. Për shembull, Qarku Maricopa tha se ata kishin mbi 923,000 fletë votimi që u hodhën në kutitë e shkarkimit. Megjithatë, dokumentacioni mund të përfshijë vetëm 189,167 fletë votimi. Që do të thotë se ka një deficit prej 733,000 votash. Kjo është e drejtë. Mbi 733,000 fletë votimi janë të humbura.

Pra, çfarë kemi mësuar? Mësuam se gënjeshtra e madhe është se “këto ishin zgjedhje të sigurta”. Më vjen keq, nuk ishin zgjedhje të sigurta dhe të sigurta. Ne kemi kaq shumë probleme me procesin tonë që duhen ndjekur. Dhe ligjet duhet të respektohen dhe respektohen. Të gjitha këto prova i janë dorëzuar Prokurorit të Përgjithshëm. Oh dhe meqë ra fjala, çdo demokrat votoi jo në komision. Mezi presim përfundimin e hetimit të Prokurorit të Përgjithshëm.

Përveç këtij hetimi, dokumentari i ardhshëm i Dinesh D’Souza, 2000 Mules, është vendosur të ekspozojë mashtrimin e gjerë të votuesve dhe operacionin mbarëkombëtar të trafikimit të fletëve të votimit duke përdorur të dhënat e disponueshme komerciale të telefonave celularë për gjeo-ndjekjen.

Afërsisht 90% e votuesve në qarkun Maricopa “votuan” me votim në mungesë, më së shumti në histori.

Zgjedhjet e 2020 ishin zgjedhjet më mashtruese në Historinë Amerikane.

Kontaktoni Prokurorin e Përgjithshëm të Arizonës, Mark Brnovich për të kërkuar urdhër-arrest.

https://rumble.com/embed/vwtorv/?pub=bbbxs

/Stopfake.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Një tjetër Mashtrim i MSM u Shkatërrua: Rishikimi Zyrtar i Rekordeve të Shtëpisë së Bardhë të Trump më 6 janar Zbulon se Nuk ka faqe “të munguara”…
Next post VIDEO/Më mirë një President si Trump që luan Golf, sesa një President si Joe që Harron se është President …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura